KESTÄVÄ, SISÄÄNPÄÄSYRANNEKKEET, TAPAHTUMAT

Kierrätetty PET: Kestävät avainnauhat ja rannekorut valmistettu muovipulloista

Kestävät avainnauhat ja kestävät rannekkeet valmistettu kierrätetyistä muovipulloista (kierrätetty PET) ovat onneksi yhä suositumpia valintoja Ikast Etikettin asiakkaiden keskuudessa.

“Kaikissa kestävissä tuotteissamme on korkea laatu. Asiakkaamme saavat erinomaisen tuotteen, oli valintansa sitten kierrätyspulloista, bambusta tai luomupuuvillasta valmistettu. Samalla he lähettävät tärkeän signaalin siitä, että yritys on valinnut tuotteen, joka säästää maapallon resursseja. Lisäksi muovipulloja kierrätetään, joita on runsaasti saatavilla”, kertoo Vera Bjørt Ikast Etikettiltä.

Kuten muutkin avainnauhat ja kaulanauhat ja festivaalirannekkeemme, myös näissä ympäristöystävällisissä avainnauhoissa ja rannekoruissa on mahdollisuus räätälöidä suunnittelu. Suunnitelma painetaan näihin kestäviin avainnauhoihin ja rannekoruihin. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden saada yksityiskohtainen muotoilu nauhaansa.

Kierrätetty PET on pehmeää ja korkealaatuista, joten se on miellyttävää kaulassa tai ranteessa.

Useammat asiakkaat myös valitsevat “kierrätyslogo”-rannekkeen ja avainnauhan korostaakseen asiakkailleen ja käyttäjilleen, että he ovat ottaneet kantaa ja valinneet kierrätetystä PET:stä valmistetun tuotteen.

Sulkeminen ja turvallisuus

Kuten suunnittelun kanssa, asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus valita erilaisia sulkemismekanismeja. Yksi mahdollisuus on bambusta valmistetut bambussulkijat jotka on valmistettu 50% vähemmän muovia käyttäen kuin muut sulkemismekanismit.

Rannekkeet ovat tietysti samalla korkeatasoisia kuin vakiorannekkeemme, joten vieraat joutuvat leikkaamaan rannekkeen voidakseen ottaa sen pois.

Mitä on kierrätetty PET?

Itse nauha kestävillä avainnauhoilla ja rannekoruilla on valmistettu kierrätetystä PET-muovista (polyeteeni). Se on lyhyesti sanottuna tekstiili, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Lisätietoja kierrätetystä PET-muovista

Muut kestävät ratkaisut

Etsitkö muita kestäviä ratkaisuja yrityksellesi? Tutustu bambu-, puuvilla- tai korkkiavainnauhoihimme. Rannekkeita on myös saatavana erilaisissa kestävissä vaihtoehdoissa. Voit tarkastella koko valikoimaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita Ikast Etiketin verkkosivuilla. Jos sinulla on toiveita tai muita kyselyitä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse osoitteessa 09 4245 1417.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.