LUOVA, OMPELU, TARVIKKEET

Suunnittele niminauhat tunnistamista ja luovia projekteja varten

Niminauhat ovat erittäin suosittu tuote, jota voidaan käyttää nimilappuina, etiketteinä tai “Made by” -etiketteinä luovissa projekteissa. Suunnittele niminauhoja eri kokoisina ja löydä tyyli, joka sopii makuusi.

Tilatessasi niminauhoja, sinulla on useita vaihtoehtoja räätälöidä kudosnauhaa omien toiveidesi mukaisesti, jotta saat täysin uniikin niminauhan tai nimietiketin.

Tyyppivaihtoehdot

Ensinnäkin sinun on valittava tyyppi. Voit valita perinteisen pitkänomaisen nauhan, joka on joko 10 tai 14 mm leveä. Vaihtoehtoisesti voit valita myös 25 mm nauhan. Jos käytät perinteistä nimilappua, on järkevää valita 10 tai 14 mm. Valitessasi 10 ja 14 mm voit valita erilaisia muotoiluja, joissa on teksti 1, 2 tai 3 rivillä eri fonttityypillä. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä kuva. Voit esimerkiksi valita jalkapallon, sydämen, ompelukoneen tai muita hienoja kuvia nimilappuun.

25 mm nauhat sopivat hyvin etiketeiksi, joita voi käyttää pienempien mallistojen tai perheen vaatteiden ompeluun tai neulontaan. Laajat nauhat voidaan tietysti myös käyttää nimilappuina. Kun valitset 25 mm niminauhoja, sinulla on monia vaihtoehtoja valita erilaisista malleista, jotta etikettisi voidaan joko taittaa keskelle tai kääntää reunoilta. Voit myös ladata oman logon. Monet asiakkaat valitsevat 25 mm nauhoista “made by” -etiketit, koska se on edullisempi vaihtoehto.

Valitessasi 25 mm nauhoja, sinulla on myös mahdollisuus valita useita pesumerkkejä.

Kirjoita haluamasi teksti

Kun suunnittelet nimilappuja tai -etikettejä, sinun on kirjoitettava teksti.

Jos niminauhojasi käytetään nimilappuina, on hyvä harkita, mitkä tiedot ovat relevantteja. Ehkä sinun ei tarvitse kirjoittaa kaikkia lapsesi nimiä. Saatat pärjätä vain kirjoittamalla ensimmäisen kirjaimen sen sijaan, että kirjoittaisit koko sukunimen. Usein onkin tärkeämpää liittää etikettiin puhelinnumero, jotta sen löytäjä voi helposti ottaa yhteyttä. Lyhyempi etiketti on yleensä helpompi ommella vaatteeseen siististi verrattuna pitkään etikettiin.

Voit kirjoittaa pitkiä tekstejä 10 ja 14 mm:n nauhoille, mutta hinta nousee ensimmäisten 20 merkin jälkeen. 25 mm nauhoille on rajoituksia merkkimäärässä riippuen suunnittelusta ja fontista.

Kreatiivisiin projekteihin tarkoitetuissa etiketeissä voit esimerkiksi kirjoittaa “Made by [nimesi]”, “Made by isoäiti”, “This took forever”, “Design by [nimi]”, “Ommeltu [nimen] toimesta”. Voit myös käyttää lempinimeä, Instagram-käyttäjänimeä ja paljon muuta. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Jos haluat käyttää vain yhtä etikettiä, voit tilata suuren määrän “made by” -merkkejä, joilla on lyhyt toimitusaika.

Lataa logo

Suunnittele niminauhoja logolla. Kun lataat logon, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että tällaisessa etiketissä voimme kudota vain yksinkertaisia logoja. Jos logossasi on paljon yksityiskohtia, suosittelemme katsomaan kudottuja merkelappuja. Kun lataat logosi verkkosivustollamme, näet esikatselun etiketistäsi.

Esimerkissä olemme lataaneet oman logomme. Voit nähdä, miten joissain elementeissä logossa ei ole kovin selkeää, ja niitä on siksi vaikea nähdä kudotussa etiketissä.

Värien valinta

Suunnitellessasi etikettejä voit käyttää monia erilaisia väriyhdistelmiä. Sinun on aina valittava kaksi väriä, tekstiväri ja taustaväri. Valitessasi väriyhdistelmää, muista että mitä suurempi kontrasti on taustan ja tekstin välillä, sitä helpompi teksti on lukea. Jos valitset kaksi väriä, jotka muistuttavat toisiaan, teksti voi olla vaikea lukea. Se voi myös antaa upean nauhan erilaisella ilmeellä, jos värit muistuttavat toisiaan.

Kun valitset valkoisen taustavärin, huomaat usein, että lopullinen nauha ei näytä täysin valkoiselta. Tämä johtuu siitä, että usein voit nähdä tekstivärin taustan läpi, koska lanka menee sen taakse. Valikoimassa on laaja valikoima vakiovärejä, kuten punainen, keltainen, sininen ja vihreä, valkoinen ja musta, sekä hiekanvärinen, kulta, hopea, neonvärit ja pastellivärit.

Kun tilaat 10 tai 14 mm:n etikettejä, voit myös valita sekoituspakkauksen. Silloin saat 10 mm:n kohdalla 5 eri väriä ja 14 mm:n kohdalla 7 eri väriyhdistelmää. Voit valita kahden eri pakkauksen välillä. Valitse “taustaväri” valitaksesi sekoituspakkaukset. Sekoituspakkaukset sopivat hyvin, kun haluat käyttää etikettejä nimilappuina ja tarvitset nimilappuja eri värisiin vaatteisiin.

Niminauhojen tiedot

  • Voit myös valita silitysaukon 10 ja 14 mm:n niminauhoille.
  • Saat määräalennusta mitä enemmän niminauhoja tilaat. Voit tilata alkaen 100 kpl. Emme pysty toteuttamaan pienempiä tilauksia, koska nauhan suunnittelu vie aikaa. Siksi kappalehinta alenee sitä enemmän kun tilauksen koko kasvaa.
  • Koska kyseessä on erikoistuote eikä suoraan varastotuote, odota toimitusajan olevan noin 5–10 työpäivää.
  • Niminauhojen langassa on Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka takaa, ettei nauha sisällä terveydelle haitallisia aineita, joten sen voi huoletta asettaa lasten vaatteisiin.
  • Etsitkö niminauhoja tarranauhalla? Tutustu silloin tarroihin tarrapinnalla
  • Sinun täytyy leikata nauhat itse. Kun saat niminauhat, ne toimitetaan pitkinä nauhoina – riippumatta valitsemastasi leveydestä. Nauhaan on kudottu pieniä viivoja, jotka osoittavat, mistä kohdasta nauhaa tulee leikata, jotta kaikki niminauhat ovat saman levyisiä.