SISÄÄNPÄÄSYRANNEKKEET, TAPAHTUMAT, TURVALLISUUS

5 turvallisuusratkaisua: Tee festivaalirannekkeistäsi turvallisempia

Tapahtuman tai festivaalin järjestäjänä turvallisuuskontrollin moitteeton toiminta on äärimmäisen tärkeää. Tämä johtuu siitä, että on useita syitä, kuten varmasti ymmärrät.

Maksavia vieraita ei miellytä, jos he huomaavat muiden vieraiden tulevan tapahtuma-alueelle väärennetyillä rannekkeilla tai rannekkeilla, jotka on siirretty edellisiltä vierailta.

Suurten ihmismäärien liikkuminen suljetulla alueella voi aiheuttaa haasteita poliisille ja palokunnalle ja se aiheuttaa todellisen turvallisuusuhkan vieraillesi mahdollisten onnettomuuksien tai palojen sattuessa.

Henkilöiden, jotka huijaavat pääsytarkastusta, tarkoittaa sinulle järjestäjänä vähemmän tuloja.

Kun käytät valvontarannekkeita, sinulla on useita mahdollisuuksia lisätä turvallisuutta lisäämällä lisäominaisuuksia. Festivaalit ovat erilaisia, ja siksi tarjoamme myös useita erilaisia ​​turvallisuustoimintoja, joita voit valita rannekkeisiisi.

1. Suljin

Mitä toimintoja sulkimella on?
Sulkimen tarkoitus on kuten nimi vihjaa, varmistaa, että ranneke on suljettu. Monille järjestäjille on ratkaisevan tärkeää, että ranneke ei voi poistua vieraan ranteesta poistamatta sitä leikkaamalla.

On erilaisia ​​sulkimia.

Helppo kiristyslukitus:
Helppo kiristyslukitus on hyvin yksinkertainen ratkaisu, jonka voit kiinnittää nopeasti ranteeseen. Helppo kiristyslukitus lukitsee rannekkeen niin, ettei lukon voi vetää takaisin, eikä vieras pysty poistamaan ranneketta leikkaamatta sitä.

Huomaa kuitenkin, että rannekkeen ylimääräinen materiaali on leikattava noin 1,5 cm sulkemisen jälkeen, jotta vieraalla ei ole mahdollisuutta poimia ranneketta sulkimen läpi.

Helppo kiristyslukitusrannekkeen haittapuolena on, että osa vierailijoista (sekä lapset että aikuiset) kiristää rannekkeen liian tiukasti ranteeseen, jolloin heidän on vaihdettava sitä.

Metallisuljin:
Metallisuljin on luotettava ja yksinkertaisesti toimiva perinteinen sulkumekanismi. Metallisuljin on valmistettu alumiinista. Metallirengas puristetaan yhteen rannekkeen päissä lukitakseen kankaan, jotta ranneketta ei voida irrottaa enää. Metallirengas on edelleen suosittu asiakkaidemme keskuudessa, vaikka ratkaisu vie enemmän aikaa ja vaatii työkaluja. Metallisuljimen etuna on myös, että kun ranneke on suljettu, vieras ei voi kiristää sitä enää.

Lenkkisuljin:
Lenkkisuljin toimii pistoolilla ja reiällä, jotka suljetaan rannekkeen reiän ympärille. Reikiä on tietenkin useita, joten ranneke voidaan mukauttaa ranteen kokoon. Tämä ratkaisu on kätevä, koska siihen ei tarvita työkaluja, ja samalla vältät sen, että vieraat voivat kiristää ranneketta enemmän sen jälkeen, kun se on kiinnitetty ranteeseen.

Tietenkin on myös sulkimia, jotka mahdollistavat rannekkeen uudelleenkäytön. Tällaista sulkinta on kuitenkin harvoin löydettävissä festivaaleilla, joissa ranneke toimii pääsytarkastuksena.

2. RFID-ranneke

RFID-teknologia on yhä suositumpaa. Tähän on useita syitä, ja lisääntynyt turvallisuus on ehdottomasti yksi niistä.

Kosketukseton pääsytarkastus:
RFID-teknologialla voit skannata vieraan rannekkeen ja varmistaa sen ainutlaatuisuuden. Siruun voidaan koodata lippuluokka, vierailijan nimi, ikä jne.

Langaton maksaminen:
RFID-rannekkeet voidaan myös käyttää maksamiseen, jolloin sinun ei tarvitse käsitellä käteistä rahaa. Se on etu sekä vierailijoille että työntekijöille/vapaaehtoisille. Vierailijat voivat tallettaa varoja rannekkeelle etukäteen tai liittää luottokortin rannekkeeseen.

3. Ranneke viivakoodilla / QR-koodilla

Tunnet jo viivakoodin konsertti- tai teatterilipuista – joten miksi et käyttäisi sitä myös festivaalirannekkeessa?

Viivakoodit ovat uniikkeja, ja kopio viivakoodista osoittaa valvojille, onko viivakoodi jo käytetty.

4. Ranneke UV: lla

Rannekkeella, jossa on UV, valvojasi voivat tarkistaa rannekkeen aitouden UV-valolla. UV ei näy normaaleissa päivänvalo-olosuhteissa, mutta se tulee näkyviin valvojille UV-lampun avulla

UV-rannekkeet ovat erityisen hyviä pimeillä alueilla, joissa on vaikeaa valvojien tunnistaa suunnittelun.

Voit saada UV-kudotun kuidutettu festivaalirannekkeisiin ja UV-painetut tyvek-rannekkeet.

5. Ainutlaatuinen muotoilu

Muotoilu on yksinkertainen, mutta silti tärkeä ominaisuus rannekkeellesi. Jos valitset mustan valvontarannekkeen ilman painatusta tai tavallisen paperirannekkeen, vierailijoilla on paljon helpompaa hiipiä sisään, yksinkertaisesti siksi, että ranneke on liian helppo kopioida.

Varmista siis, että rannekkeesi muotoilu on ainutlaatuinen ja siten vaikea kopioida. Jos sinulla on erilaisia ​​sisäänpääsytyyppejä, varmista, että teet erottuvia variaatioita myös sateisina päivinä.