TAPAHTUMAT

Suunnittele suojamaski logolla

Oman suunnittelun suojamaskit logolla ovat hyvä tilaisuus näyttää logoasi aikoine, jolloin suojamaskit ovat tulleet osaksi jokapäiväistä elämää.

Tässä saat kolme vinkkiä, mitä harkita suunnitellessasi omia suojamaskiasi logolla.

1. Mitä haluat suojamaskiisi logolla?

 • Logo (iso)
  Kun suunnittelet kasvonaamari logolla, voit suunnitella sen useilla eri tavoilla. Voit valita suuren logon keskitettynä maskin keskelle. Kun logo on sijoitettu käyttäjän kasvojen keskelle, se on erittäin näkyvä ja erottuu selkeästi etäältä. Se voi kuitenkin pelottaa asiakkaita käyttämästä maskia, jos logo täyttää koko maskin.
 • Logo (huomaamaton)
  Jos haluat suojamaskin logolla, jossa logo ei ole dominoiva, on paljon mahdollisuuksia sijoittaa logo huomaamattomasti. Miten sijoitat logon maskiin, riippuu tietysti siitä, millainen logo sinulla on. Voit esimerkiksi sijoittaa sen sauman viereen pystysuunnassa maskin sivuun (tai molempiin sivuihin). Kun valitset tämän ratkaisun, voit sisällyttää erilaisen kuvion maskin keskelle, tai voit valita neutraalin ulkoasun, jossa näkyy vain logo.
 • Iskulause
  Vaihtoehtoisesti – tai yhdistettynä – logoosi voit valita myös painetun iskulauseen organisaatiostasi.
 • Lause
  Sen sijaan logon sijaan voit valita sananlaskun suunnittelemallesi suojamaskille. Se voi esimerkiksi olla lause, joka koskee suojamaskin käyttöä, kuten “Pieni hymy maskin alla”. Se voi myös olla lause, joka liittyy tapahtumiin, kuten minkä jalkapallojoukkueen kannattamiseen tai poliittisiin kannanottoihin. Vaihtoehtoja on rajattomasti.
 • Kuva
  Hauska suu- ja/tai nenäkuva tekee maskin kantamisesta hieman hauskempaa. On monia mahdollisuuksia luoda hauska suu. Esimerkiksi iloinen suu, jossa on suuri hymy, kuten Smilen kaupungissa, Aarhusissa, Tanskassa. Suu voi olla joko kuvitus tai kuva. Hauska apinan suu tai karjuvan tiikerin suu saa myös hymyn niiltä, jotka näkevät sen.
 • Kuosi
  Jos maskin pitäisi vain olla kaunis katsella, voit painattaa siihen lähes kaikki mahdolliset kuosit. Ne voivat olla graafisia, maalattuja, piirrettyjä tai lapsellisia kuoseja. Tyyli on kokonaan sinun valittavissasi. Voit myös käyttää kuosia logosi taustana saadaksesi kauniin tuloksen.
 • Käytä kuminauhaa ja reunanauhaa
  Suojamaskit painatuksella Ikast Etiketiltä ovat ommeltuna reunanauhalla ja kuminauhalla, joiden värejä voit valita. Valitse väri, joka täydentää painatusta tai logoa tai samaa väriä kuin logo.

Muista, että voit myös yhdistää yllä mainitut vaihtoehdot.

2. Värien valitseminen suojamaskille logolla

Kun tilaat suojamaskin, harkitse värien valintaa. Kuka käyttää suojamaskia? Ovatko se työntekijäsi, asiakkaasi tai joku ihan muu?

Valkoinen suojamaski voi nopeasti näyttää vähän likaiselta. Ei ole kovin näppärää, jos meikkijäänteitä näkyy. Toisaalta, kaunis valkoinen suojamaski viestii puhtaasta ja hygieenisestä suojamaskista.

3. Mieti kokonaisuutta kun suunnittelet omaa suojamaskia

Kun suunnittelet painettua suojamaskia, harkitse, että sen pitäisi olla helppo ymmärtää ja tekstin pitäisi olla nopeaa ja helppolukuista. Henkilö, jolla on maski, ei välttämättä seisokaan paikoillaan pitkään.

Mieti kontrasteja. Tee tekstin lukeminen helpoksi valitsemalla värejä, jotka eivät sekoitu liikaa toisiinsa, ellet halua, että teksti ja logo ovat huomaamattomia.

Halutessasi paljon yksityiskohtia suojamaskiin, mieti miksi. Jos se on jotain, joka pitäisi näkyä kaukaa, se ei ole hyvä idea. Jos on tärkeämpää, että kaikki yksityiskohdat ovat mukana näkyvyyden sijaan, voit tietysti sisällyttää yksityiskohdat.

Toivomme, että olet saanut inspiraation suunnitella suojamaskin logolla. Jos sinulla on epäselvyyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ikastetiketti.fi tai soittamalla numeroon 09 4245 1417.

Suunnittele oma suojamaskisi logolla osoitteessa https://www.ikastetiketti.fi/mikrokuitu-suojamaski-painatuksella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.