INFOBAND-RANNEKKEET, UKK

Mitä henkilökohtaista ranneketta minun pitäisi valita?

Henkilökohtaiset tunnisterannekkeet lapsille ovat älykäs ja edullinen tapa löytää nopeasti toisensa, jos sinä ja lapsesi eksytte toisistanne lomalla tai päiväretkillä. Mitä tyyppiä henkilökorttirannekkeita sinun pitäisi valita, riippuu tarpeistanne. Alla voit lukea lisää siitä, mikä tyyppi henkilökohtainen ranneke sopii tarpeisiinne, ja mikä tieto on hyvä olla rannekkeessa. Lapset voivat saada paniikkia, kun he ovat erossa vanhemmistaan, ja ranneke käsivarressa voi vähentää aikaa, jolloin vanhemmat ja lapset ovat erossa toisistaan.

Mikä tieto tulee olla henkilökohtaisessa rannekkeessa?

  • Lisää aina +47 puhelinnumeron eteen, niin ranneke voidaan käyttää myös ulkomailla epäselvyyttä aiheuttamatta.
  • Onko lapsella kriittisiä sairauksia, joiden on tärkeää olla tunnettuja, jos he tapaavat lapsen?
  • Sinun ei tarvitse kirjoittaa lapsen nimeä rannekkeeseen, sitä ei tarvitse tietää tuntemattomien, sen sijaan kirjoita esimerkiksi “Isä/pappa” + isän puhelinnumero ja esim. diabetes.

Mitä henkilökohtaista ranneketta minun pitäisi valita?

Tiedotusranneke on uudelleenkäytettävä henkilökohtainen ranneke, jossa on turvalukko, joten lapset eivät voi itse avata ja sulkea ranneketta. Sinun täytyy kirjoittaa nimi ja puhelinnumero rannekkeeseen itse. Tiedotusranneke sopii hyvin päiväretkille tai lyhyille lomille – ja valmiiksi käytettäväksi spontaaneille matkoille. Tätä tyyppistä ranneketta on aina varastossa, joten voimme lähettää ne samana päivänä, jos tilaat ennen klo 14 arkipäivisin. Löydä upeita suunnittelumalleja täältä – esimerkiksi monia hienoja Disney-malleja.

Henkilökohtainen tunnisterannekkeet lapsille on ylellinen ratkaisu pitää päällä joka päivä lomalla ollessanne. Teksti on painettu, joten se ei kulu pois uima-altaassa – ja ranneke kuivuu myös nopeasti, kun nousette vedestä ylös. Ranneke on kiinni ranteessa ja se on leikattava pois loman päättyessä. Suunnittelet itse rannekkeesi. Ranneke ei ole uudelleenkäytettävä, mutta se voi pysyä ranteessa useita viikkoja. Toimitusaika on 11-15 päivää, joten sinun tulisi olla ajoissa, jos haluat tämän ratkaisun. Suunnittele omat rannekkeesi nyt

Henkilökohtaiset ID-rannekkeet lapsille ovat kudottuja rannekkeita, joihin voit saada tekstisi kudottua. Ranneke on Öko-Tex-sertifioitu ja kudottu herkullisen pehmeään polyesteriin. Henkilökohtaiset ID-rannekkeet kestävät useita kuukausia. Voimme toimittaa tämäntyyppiset rannekkeet 5-10 työpäivässä. Värin ja kuvion valinnan suhteen ei ole paljon vaihtoehtoja tässä tyyppisessä henkilökohtaisessa rannekkeessa, mutta voit valita “sekoitettu” paketin, jolloin saat rannekkeita useissa eri väreissä.

ID-paperiranneke on taloudellinen ratkaisu – ja älykäs, jos aiot käyttää ranneketta useille lapsille. Ranneke on valmistettu samasta kestävästä materiaalista kuin paperirannekkeet. Ranneke ei ole uudelleenkäytettävä, mutta se voi pysyä ranteessa muutaman päivän (jopa viikon). Sinun täytyy itse kirjoittaa nimi, puhelinnumero jne. rannekkeeseen. Jos tilaat arkipäivisin ennen klo 14.00, lähetämme samana päivänä. Paperirannekkeita myydään täällä 5 tai 10 paketissa. Valitse valkoinen tyvek-ratkaisu, jos haluat niiden olevan mahdollisimman edullisia, esimerkiksi päiväkoteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.