NIMILAPUT, TARRAT, UKK

Älä unohda merkitä nuorimpien lasten omaisuutta

Vaikka lapsesi ei olekaan vielä kovin vanha, hänellä voi olla varmasti paljon tavaroita ja vaatteita, joiden pitämisestä huolta. Emme takaa, että elämä pienten lasten kanssa olisi pelkkää ruusuilla tanssimista nimikoiduilla vaatteilla, mutta se varmasti helpottaa tavaroiden järjestämistä. Erityisesti kun lapsi aloittaa päiväkodissa tai koulussa.

Siksi sinun tulisi nimikoida pienokaisesi omaisuus.

Pieni lapsi ei pysty pitämään huolta omista tavaroistaan itse. Hänen täytyy saada apua vanhemmilta, isovanhemmilta, opettajilta ja muilta aikuisilta. Kun lapsesi aloittaa päiväkodissa tai koulussa, on muitakin lapsia, joilla on samoja kokoisia takkeja, haalareita, pipoja ja lapasia – ja vaikka ne eivät ole täysin samanlaisia, niissä on taatusti paljon samankaltaista. Kun nimikointi on tehty omaisuuteen, on paljon helpompi kaikkien aikuisten, jotka ovat vastuussa lapsesta, löytää oikeat tavarat. Se auttaa päiväkodin ja koulun opettajia laittamaan lapsen tavarat oikeaan paikkaan.

Kun olette poissa kotoa

Kun viet lapsesi leikkipuistoon, kirjastoon, leikkipuistoon, kahvilaan tai metsään leikkiryhmän kanssa, teillä on varmasti mukana hoitolaukku, vaihtovaatteet ja ruokaa matkalla. Saattaa olla myös lempilelu. Vaatteiden riisumisen ja pukemisen, vaipanvaihdon ja vauvanvaunusta ulos heitettyjen lelujen kanssa on helppo unohtaa tai kadottaa yksi tai useampi tavara. Erityisen helppoa se on, jos lapsi yhtäkkiä suuttuu tai on tylsistynyt. Jos olet etukäteen nimikoinut lapsesi omaisuuden, on helppo tunnistaa heidän tavaransa, jos sinun täytyy nopeasti pakata yhteen. On myös helppoa muiden palauttaa teille tavaroita, jos unohdatte jotain.

Näin merkitset omaisuuden nimen helpolla tavalla

Kun haluat nimikoida lapsesi omaisuuden, on erilaisia ratkaisuja.

Nimitarrat ovat ehdottomasti helpoin ratkaisu. Voit käyttää Ikast Etiketin nimilappuja (tunnettu myös nimilappuina) lähes kaikille perheen tavaroille. Nimilaput toimivat tarrana ja niitä on erittäin helppo käyttää – ei tarvitse ommella tai silitys. Kiinnitä nimilaput vaatteisiin, kun käytät niitä. Labellejä käytetään vaatteissa. Merkkilaput kestävät tietysti kaikki pesuvaiheet pesukoneessa.

Vaihtoehto tarralappuille ovat silitettävät nimilaput. Silitettävät nimilaput ovat ERITTÄIN kestäviä eivätkä ne juuri irtoa vaatteista. Jos myyt usein lapsesi vanhoja vaatteita, on hyvä idea käyttää nimilappuja.

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka voit käyttää nimilappuja vaatteissa. Mutta itse asiassa voit myös käyttää älykkäitä etikettejä eväslaatikoissa, tuttipulloissa, tutinpidikkeissä ja leluissa, koska ne kestävät astianpesukonetta tai jopa kiehuvaa vettä, jos asetat ne tutin tai pulloon.

Sinun tarvitsee vain maksaa postikulut. Jos tarvitset muita merkintöjä, voit myös löytää tuttipullan etikettejä, jotka voi liimata säiliön ulkopinnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.