LUOVA

Isänpäivän itsetehty lahja

Isänpäivä vietetään Norjassa marraskuun toisena sunnuntaina. Voit yllättää isäsi lahjalla, hyvällä kokemuksella ja lähettämällä rakkauden tervehdyksen hänelle ja muille isille. Se voi olla esimerkiksi isoisä, lapsesi isä tai isäpuoli.

Tässä blogikirjoituksessa olemme koonneet joitakin ideoita itsetehtyyn isänpäivälahjaan.

Yhteinen kokemus päivänä

Sovi isäsi kanssa tapaaminen päivänä. Suunnittele retki, josta molemmat nautitte. Voitte käydä paikoissa, jotka ovat merkityksellisiä teille molemmille – tai kävellä alueella, jota kumpikaan teistä ei tunne. Voit ottaa mukaan kahvia tai keskustelukortteja, joissa voit kysyä isältäsi asioita hänen elämästään.

Oman isän etiketit

Omaen itsetehdyt pulloetiketit oluelle tai viinille ovat helppo valmistaa Ikast Etiketin avulla. Jos olet valmistanut oman oluen isällesi, voit kiinnittää tarrat pulloihin. Voit kuitenkin myös ostaa isäsi suosikkioluet ja tehdä niille pienen valikoiman. Poista pullojen nykyiset etiketit asettamalla ne veteen muutamaksi tunniksi. Nyt voit liittää ainutlaatuiset itse suunnitellut oluttarrat Ikast Etiketin verkkosivulta pullot.

Kotileivonnaista tai hyvä ateria

Sanotaan, että miehen sydämeen pääsee vatsan kautta. Jos tämä pätee myös isääsi, voit yllättää hänet hyvällä kotitekoisella aterialla.

Kun valmistat ruokaa, voit inspiroitua seuraavista:

  • Valmista hänen suosikkiruokaansa – ilmeinen ratkaisu, joka taatusti maistuu.
  • Valmista ruokalaji, jota hän ei ole aiemmin maistanut. Tämä on hyvä ratkaisu, jos hän haluaa kokeilla jotain uutta.
  • Valmista ruokalaji, joka muistuttaa häntä jostain erityisestä tapahtumasta.
  • Käytä joitakin erityisiä ainesosia, kuten hänen omaa kotikasvattamaa perunaa.

Jos haluat vähemmän kunnianhimoisen vaihtoehdon kuin täysi ateria, tai jos haluat apua keittiössä esimerkiksi lapsilta, voit leipoa kakun tai pikkuleipiä.

Laita valmiit pikkuleivät suureen lasipurkkiin, jonka olet koristellut piirtämällä lasiin tai tekemällä oman itsekiinnittyvän tarrat.

Isän suosikkikarkit

Jos isäsi on makean ystävä, voit antaa hänelle jotain hänen suosikkikarkkejaan ja tehdä niihin henkilökohtaisen kääreen räätälöidyt.

Henkilökohtainen t-paita maailman parhaalle isälle

Voit myös tehdä henkilökohtaisen t-paidan isällesi (tai lastesi isälle). Luo silitettävät kuvalla, joka kertoo suhteestanne. Ikast Etiketilla voit helposti ladata omia valokuvia tai kuvia. Alapuolella olevassa kuvassa voit nähdä esimerkin silitysmerkistä, jossa on kuva. Leikkasimme kuvan sydämen muotoon ennen sen lataamista. Valitsimme sitten kuvan ääriviivat, jotta lopullinen silitysmerkki olisi myös sydämen muotoinen.

Personoi isän lahjapaketti

On helppo tehdä omia omia lahjan merkkejä ja tarroja paketointitarrat, joita voit laittaa isänpäivälahjan päälle, esimerkiksi tarralla, jossa on kuva sinusta ja isästäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.