NIMILAPUT, TARRAT, UKK

Tarrat pienimmille esineille

Tiedät varmasti nimilaput, mutta oletko kuullut niiden pikkusisaresta “Minilapuista“? Minilaput ovat valmistettu samasta materiaalista kuin nimilaput, mutta ne ovat kooltaan 16×6 mm, eli hieman pienempiä. Ne tarjoavat kaikki samat hyvät ominaisuudet, mutta kirjoitustilaa on vähemmän. Suosittelemme siksi kirjoittamaan minilappuihin vain etunimen ja mahdollisesti sukunimen ensimmäisen kirjaimen.

Missä voit käyttää Minilappuja

Ikast Etiketin Minilaput ovat erittäin monipuolisia. Voit käyttää niitä vaatteiden merkitsemiseen samoin kuin isosisko nimilappuja. Muista kuitenkin kiinnittää Minilappu pesuohjeeseen tai vaatteiden merkkitageihin, jotta saat parhaan hyödyn tarrasta. Pieniä Minilappuja voi myös pestä pesukoneessa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää 30×10 mm kokoisia silitysmerkkejä.

Minilaput sopivat erityisen hyvin perheen pienille tavaroille:

Värikynät, tussit, lyijykynät, kynät, viivaimet ja sakset. Itse asiassa Minilappu sopii hyvin kaikkeen mitä sinulla tai lapsellasi on penaalin sisällä.

Lelut: Vie lapsi usein lelujaan mukanaan vierailuihin ystävien ja sukulaisten luo? Silloin on hyvä idea laittaa Minilaput lelujen pohjaan. Näin tiedät, missä lelut ovat, samalla kun merkki on kuitenkin huomaamaton ja helppo löytää. Nukkeihin voit laittaa pienet etiketit usein kiinnitettyjen tarralappujen päälle.

Avaimet: Avaimien nimittäminen voi olla hyvä tai huono idea riippuen tilanteesta. Mutta etunimi pyöräavaimessa voi helpottaa arkea, kun et tiedä, kenen avain on kyseessä. Voit myös laittaa Minilaput autonavaimiin, jos sinulla on useita samanlaisia avaimia.

Hiusklipit: Aamulla lähetät lapsen päiväkotiin hiusklipillä hiukset hyvin laitettuna. Iltapäivällä noudat lapsen, jonka hiukset ovat joka suuntaan, ja sinun täytyy etsiä hiusklipiä hukkuneiden tavaroiden joukosta. Siitä voi tulla kalliiksi. Minilapun avulla on helppo tunnistaa lapsen hiusklipit. Sen sijaan, että joutuisit etsimään hiusklipin hukkuneiden tavaroiden laatikosta, aikuiset päiväkodissa voivat helposti laittaa sen lapsen tavaroiden joukkoon.

Hammasharjat: Jos et aina pysty erottamaan perheen hammasharjoja toisistaan, Minilaput ovat selkeä valinta. Tarra kestää hyvin päivittäisen huuhtelun ja pesun useita kertoja päivässä.

Silmälasit ja aurinkolasit: Jos sinä tai lapsesi tarvitset lasit näkemiseen, lasien kadottaminen on yksi pahimmista asioista. Pienen Minilapun laittaminen lasien sisäpuolelle takaa aina omistajan. Tämä helpottaa muiden löytämään lasien omistaja.

Tutit: Tutti on yksi niistä asioista, joita ei haluaisi jakaa muiden lasten kanssa. On hyvä idea laittaa pieni Minilappu lapsen tutin päälle, jotta se ei häviä tai sekoitu päiväkodissa. Ikast Etiketin Minilaput ovat leluturvallisuusstandardi EN 71-3 mukaisia, joten voit olla täysin varma, että merkki ei sisällä haitallisia aineita, jos lapsi imee sitä.

Pieniä merkkejä muilla materiaaleilla

Haluatko samankokoisia merkkejä kuin Minilappu, mutta eri materiaalilla? Voit suunnitella haluamasi kokoiset etiketit Ikast Etiketissä, kuten esimerkiksi pullaetiketit ja tarrat pienimmille esineille

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.