NIMILAPUT, TARRAT, UKK

Inspiraatiota makuuhuoneen remontointiin

Käytämme makuuhuonetta joka yö. Vaikka makuuhuonetta vietetään suurimman osan ajasta unessa, on silti tärkeää, että se on hyvä paikka levolliseen yöuneen.

Aloita siivoamalla makuuhuone

Se on helppoa. Aloita siivoamalla makuuhuone. Kun siivoat, saat myös käsityksen siitä, mitä omistat makuuhuoneessasi ja mitä tarvitsee järjestää pysyvään paikkaan. Jos rakastat lukea kirjoja sängyssä, voit ehkä hankkia pienen kirjahyllyn tai yöpöydän, jossa on tilaa kirjoille sen sijaan että ne olisivat kasassa lattialla.

https://www.pinterest.dk/pin/65513369571943443/

Sinulla voi olla latureita matkapuhelimille, kuulokkeita jne., jotka aiheuttavat sotkuisen vaikutelman. Todella helppo ja edullinen tapa järjestää johdot on kiinnittää ne sängyn tai yöpöydän kiinnikkeisiin. Tämä edellyttää tietysti, että sinulla on laturi, joka voi olla pysyvästi makuuhuoneessa. Siivoaminen voi myös tarjota mahdollisuuden järjestää joitain tavaroitasi eri tavalla makuuhuoneessa. Olen tehnyt laatikon nenäliinoja, kurkkupastilleja ja kuulokkeita varten. Se ei ole mitään rakettitiedettä, mutta kokoaa erilaisia pieniä esineitä, jotta ne eivät päädy yöpöydälle ja aiheuta sotkua. Jos olet sellainen, joka ottaa korut pois ennen nukkumaanmenoa, voit löytää kauniin kulhon tai lasisäiliön, johon voit laittaa korut. Voit laittaa pullotarran päälle söpön tekstin tai hienon muotoilun, jotta muistat laittaa korut tähän, jotta ne eivät katoa.

Käytä jo olemassa olevia sisustustavaroita

Katso ympärillesi kotona. Onko sinulla vanhoja sohvatyynyjä, joita voit päällystää ja käyttää koristeellisina tyynyinä sängyssä? Ehkä sinulla on joitain julisteita tai kauniita kortteja, joita voit ripustaa seinälle. Vaihda tarvittaessa jo olemassa olevat kehystetyt julisteet uusiin.

Väriä seinille?

Värilliset seinät makuuhuoneessa ovat ilmeisesti kysymys temperamentista. Mutta ne voivat antaa makuuhuoneelle aivan uuden tunnelman ja ilmeen. Erilaiset taustakuvat voivat myös olla hienoja vaihtoehtoja. Kaunis tapetti yhdellä seinällä voi antaa makuuhuoneellesi hotelli-ilmettä.

Vaatekaappi makuuhuoneessa

Monet säilyttävät vaatteet vaatekaapissa tai vaatetangossa makuuhuoneessa. Huolehdi siitä, että vaatekaappi on hyvin järjestetty, jotta vaatteiden paikalleen laittaminen on aina helppoa. Jos sinulla on likapyykkiä makuuhuoneessa, hanki yksi tai useampia pyykkikoreja, joihin voit laittaa sen. Jos lajittelet pyykin, kun laitat sen pesuun, sen laittaminen pesukoneeseen helpottuu. Sinun tarvitsee vain katsoa tarralappuja ensimmäisellä kerralla, kun laitat sen pesuun.

https://www.pinterest.dk/pin/753438212674548778/

Vähän uutta ja tyylikästä

Anna makuuhuoneelle uusi ilme peitteellä ja uusilla tyynyillä. Vähän uutta seinällä voi myös auttaa luomaan tunnelmaa. Mieti, mikä sinusta on viihtyisää ja kaunista nukkumisen aikana. Se määrittää, miltä makuuhuoneesi näyttää, eikä sisustuslehti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.