NIMILAPUT, UKK

10 vinkkiä nimilappujen käyttöön

10 vinkkiä nimilappujen käyttöön

1. Lataa kuva lapsestasi tai valitse yksi monista hienoista hahmoista. Tunnettu hahmo auttaa pieniä lapsia, jotka eivät vielä osaa lukea, tunnistamaan omat tavaransa. Voit myös valita useita eri taustavärejä.

2. Kun suunnittelet nimilappua, jaa teksti kahteen riviin mahdollisuuksien mukaan. Näin saat suuremman kirjasimen, ja teksti on paljon helpompi lukea.

3. Voit tietenkin pestä vaatteet ja tavarat nimilapun kanssa niin pesukoneessa kuin astianpesukoneessa.

4. Kiinnitä aina nimilappu pesuohjeen tai etiketin päälle, kun käytät lappuja vaatteissa. Näin vältät sen, että laput irtoavat, koska vaate venyy lapun alla.

5. Nimilappuja voi myös kiinnittää tuttipulloihin. Ne kestävät myös keittämisen ja kiehuttamisen.

6. Laita nimilappuun puhelinnumero. Näin muille on helppo soittaa teille, jos unohdatte lempilelun tai jätätte takin jalkapallokentälle.

7. Voit myös kiinnittää nimilapun kumisaappaiden ulkopuolelle. Näin ne on helppo tunnistaa pukuhuoneessa. Jos käytät nimilappua kengissä, suosittelemme laittamaan ne kengän sivulle tai valitsemaan tarran, jonka voit laittaa pohjaan.

8. Haluatko käyttää nimilappuja koko perheelle? Suunnittele yksinkertainen lappu pelkällä sukunimellä. Silloin on sama asia, kuka perheenjäsenistä ottaa matkalaukun mukaan reissuun.

9. Voit käyttää Ikast Etiketin nimilappuja sekä vaatteisiin että tavaroille. Monet käyttävät lappuja eväsrasioissa, juomapulloissa ja leluissa.

10. Nimilaput ovat hyväksyttyjä lähikontaktiin ihon kanssa lelusäännön EN 71-3 mukaisesti, mutta emme suosittele kiinnittämään niitä lapseesi. Jos lapsesi taipuu katoamaan, kannattaa käyttää infonauhaa sen sijaan.

Jos sinulla on kysyttävää 10 vinkistä nimilappujen käyttöön, ota yhteyttä osoitteeseen info@ikastetiketti.fi tai puhelimella numeroon 09 4245 1417.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.