TAPAHTUMAT

Konfirmaatiolaput

Konfirmaatio on monille nuorille elämän ensimmäinen suuri juhla, päivä jolloin nuori on juhlan keskipisteessä. Siksi konfirmaatiojuhla on aivan erityinen. Yksityiskohdilla on suuri merkitys ja konfirmantilla on usein paljon toiveita juhlan tekemiseksi henkilökohtaiseksi ja ikimuistoiseksi. Nimilappujen käyttö helpottaa laulujen, karkkipussien, koristeiden jne. henkilökohtaistamista.

Kuvassa Nannan äiti on tehnyt pyöreitä tarrat. Kuvassa tarroja käytetään rullattujen laulujen kanssa. Laulujen näyttävä esittely tekee juhlasta entistä juhlavamman. Kauniita tarroja voi myös käyttää nimikortteina, karkkipusseissa, kortteissa ja kuorissa. Valitsemalla mustavalkoisen kuvan ja lisäämällä värikkäitä elementtejä, kuten kukkia, saadaan erittäin hyvä visuaalinen vaikutus. Ikast Etiketin älykäs suunnittelutyökalu tekee tarrojen suunnittelusta helppoa ja tekee niistä kauniita ja henkilökohtaisia. Voit esimerkiksi tehdä myös tarroja kultafoliolla tai hopetarrat, mikä luo erittäin hienon efektin.

Konfirmaation nimilaput

Konfirmaatiojuhliin tulee tietysti myös olla paikkanumerokortit vieraiden nimillä. Mikäli haluat tehdä kaiken hieman erilaiseksi ja henkilökohtaiseksi, voit käyttää nimilappuja kiinnittämään pienen lahjan, jonka vieraat voivat viedä kotiin. Tämä voi esimerkiksi olla pieni metallirasia pastilleilla, josta vieraat voivat iloita vielä pitkään juhlan jälkeen. Tee suunnittelusi sopivaksi juhlan teemaan ja lisää vieraiden nimet. Nyt voit liimata nimilaput limsapulloihin, karkkipusseihin, lahjakasseihin, laseihin ja paljon muuhun.

Alla olevassa kuvassa on nimilappu käytetty paikkanumerokorttina, kiinnitettynä lasiin. Nimilaput on helppo poistaa juhlan jälkeen jättämättä jälkiä laseihin. Lasien nimilaput auttavat vieraita pitämään lasinsa erillään toisistaan, mikä vähentää tiskipinoa. On kätevää, jos lasisia ei ole niin paljon, jotta vieraat tietävät aina, kenen lasi on mistäkin. Voit myös käyttää erilaisia symboleja osoittamaan, pitääkö vieraan saada alkoholittomia juomia tai ei.

Nimilaput kestävät helposti astianpesukoneessa, mutta suosittelemme poistamaan nimilaput laseista heti juhlan jälkeen. Nimilaput eivät yleensä jätä jälkiä tai liimaa lyhytaikaisessa käytössä, mutta “parempi varautua kuin katua”.

Käytä nimilappuja vaatteissa sinisenä maanantaina

Sinisenä maanantaina monet konfirmantit saavat uusia vaatteita, takkeja, kenkiä ja laukkuja. Monet vanhemmat ovat pitäneet säästöjen housuja ja antaneet konfirmantille todella hienot vaatteet. Siksi olisi erittäin ärsyttävää, jos hän menettää uuden hupparinsa tai vyölaukkunsa. Nimilappu uusissa vaatteissa, jossa on nimi ja puhelinnumero, helpottaa sinua ottamaan yhteyttä, jos vahinko sattuisi ja lapsi menettää yhden omistamistaan esineistä.

Jaa parhaat luovat ideasi konfirmaatiosta kanssamme

Olemme varmoja siitä, että luovilla asiakkaillamme on paljon enemmän ideoita tarrojen ja nimilappujen käytöstä konfirmantille kuin itsellämme. Jos sinulla on hyviä ideoita ja kuvia, lähetä ne meille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.