TARRAT, UKK

Kuinka poistaa etiketit?

Saamme usein kysymyksiä siitä, miten etiketit voi poistaa. Tässä blogikirjoituksessa saat vinkkejä etikettien poistamiseen lasista ja pulloista.

Miten poistaa etikettejä lasista?

Kun haluat poistaa etikettejä tarrat, voit yrittää irrottaa etiketin kynnellä ja sitten vetää etiketin pois lasista tai pullosta. Mikäli tämä ei toimi, voit käyttää lasikaavinta.

Ennen kuin tilaat etikettejä lasille, kannattaa harkita, minkä tyyppinen etiketti valitset. Meidän pulloetiketit ovat mattapintaisia ja niissä on erilainen liima kuin meidän vinyylikoristetarroissa. Jos valitset pullonetiketit, saat helppokäyttöisiä etikettejä, jotka voi helposti poistaa, kun pullo tai lasi on tyhjä.

Miten poistaa etikettejä lasista?

Usein uusien lasien pohjassa on tehtaan tarra tai hintalappu, mikä voi olla ärsyttävää kuluttajalle. Aina ennen kuin laitat lasit astianpesukoneeseen, poista etiketit. Etikettien jäänteet jättävät paperia ja nukkaa koneeseen, mikä voi tarttua muihin asioihin – tätä haluamme välttää. Yritä poistaa viivakoodi sormin. Vaihtoehtoisesti voit liottaa lasia yön yli ja sitten poistaa jäänteet.

Monissa olut- ja viinilaseissa on usein pieni tarra, jossa on suunnittelijan nimi. Jos annat pikkuetikettien jäädä laseihin, niiden liima voi ajan myötä kovettua ja jättää rumia jälkiä laseihin. Siksi poista pienet etiketit välittömästi välttääksesi rumat jäljet uusissa hienoissa laseissasi.

Miten poistaa etikettejä viinipulloista?

Jos haluat poistaa etiketit viinipulloista, olutpulloista tai hillopurkeista, jotta voit käyttää lasia ja pulloja muuhun sisältöön, voit helposti poistaa etiketit. Parasta on liottaa pulloja yön yli. Tarvittaessa voit lisätä soodaa auttaaksesi prosessia. Kun pullo on liotettu yön yli, voit joko irrottaa etiketin tai hangata viimeiset jäänteet esimerkiksi tiskiharjalla. Jos jotkut jäänteet ovat vaikeita poistaa, voit käyttää lasikaavainta liiman poistamiseen. Kun olet poistanut alkuperäisen etiketin, on helppo kiinnittää omat pulloetiketit lasiin tai pulloon.

Miten poistaa etikettejä pulloista?

Jos haluat poistaa etikettejä muista pulloista kuin lasisista, sinun on kiinnitettävä huomiota materiaaliin ja siihen, miten se käsitellään. Muovia voi helposti naarmuttaa, jos hankaat sitä tai käytät lasikaavainta. Jos muovipullossa on liimajäämiä, voit poistaa ne kotitalousviinietikalla.

On olemassa monia kotikonsteja, joissa käytetään erilaisia ratkaisuja etikettien poistamiseksi. Jotkut kotikonsteista sisältävät kemikaaleja (bensiiniä, parafiinia jne.). Tämä koskee erityisesti etikettejä, jotka on kiinnitetty vesiliukoista liimaa käyttäen. On jopa tuote nimeltä “Etiketinpoistaja”, mutta emme ole testanneet sitä.

Kuinka poistaa etiketit Ikast Etiketteliltä?

Ikast Etikettiltä ostamasi etiketit ja tarrojen ovat usein erittäin kestävää vinyyliä, joten tarra ei liukene liottamalla sitä vedessä yön yli. Itse asiassa useimmat Ikast Etikettiltä ostetut tarroista kestävät helposti päivittäiset kierrokset astianpesukoneessa. Etiketit ovat myös öljynkestäviä. Jos haluat poistaa tarran Ikast Etikettiltä, sinun on yritettävä irrottaa tarra pinnalta. Sen jälkeen voit poistaa mahdolliset liimajäämät. Liimajäämiä voi esiintyä erityisesti silloin, kun tarra on ollut kiinnitettynä pidemmän aikaa. Jos olet kiinnittänyt tarraa väärin, voit usein poistaa sen välittömästi ja asettaa sen oikein ilman ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.