NIMILAPUT, UKK

Nimilaput testivoittaja

Olisi helppo kirjoittaa, että nimilaput testivoittaja ovat niitä, jotka saa Ikast Etiketilta. Mutta olisiko se uskottavaa omalla blogillamme? Ei varmaan…

Siksi haluammekin tarjota sinulle muutamia ehdotuksia, mistä voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia Ikast Etiketin nimitarrat ja tuotteistamme.

Samalla haluamme vakuuttaa sinulle, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos et ole tyytyväinen Ikast Etiketin tuotteiden laatuun. Meillä on tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen johonkin tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä.

Lue arvosteluja Trustpilotista, Googlesta tai Facebookista

Voi lukea arvosteluja Ikast Etiketistä useista eri lähteistä verkossa. Trustpilotissa meillä on yli 843 arvostelua. Siellä näet monien asiakkaiden kokemuksia Ikast Etiketin tuotteista ja asiakaspalvelusta. Meillä on erittäin hyvä pistemäärä Trustpilotissa – 4.7/5 – mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja asiakaspalveluumme. Viime aikoina Trustpilot on alkanut aktiivisesti varmentaa arvosteluja.

Olemme myös alkaneet saada enemmän arvosteluja Googlesta ja Facebookista. Asiakastyytyväisyys on samoissa korkeissa lukemissa kuin Trustpilotissa.

Ei ole salaisuus, että me aktiivisesti kannustamme asiakkaitamme kirjoittamaan arvostelun, mutta emme tarjoa insentiivejä tai houkuttele lahjoilla tai kilpailuilla. Asiakkaan päätös jakaa kokemuksensa muiden asiakkaiden kanssa on täysin heidän oma valintansa.

Juuri siksi, että on niin paljon arvosteluja mainituissa medioissa, pidämme niitä erittäin hyvänä paikkana, josta voi lukea tuotteiden laadusta ja asiakaspalvelusta. Blogikirjoituksissa tai testisivuilla voi ehkä lukea pidempiä tekstejä, mutta usein vain yksi henkilö on kirjoittanut sen.

Ikast Etiketin nimilaput ovat testattu EN 71-3 -standardin mukaisesti

Ikast Etiketin nimilaput on testattu ForbrugerLaboratoriossa, joka on yksityisomisteinen puolueeton laboratorio Tanskassa. ForbrugerLaboratorio testaa ja antaa neuvoja lapsille tarkoitetuista tuotteista, kuten leluista ja lastenvaatteista, ja muista lasten tarvikkeista, kuten nimilapuistamme. Nimilaput on testattu eri testeillä, joissa tutkitaan, vapauttavatko ne haitallisia aineita ihokosketuksessa tai kun lapsi esimerkiksi ottaa kielelleen nimilapun. Emme käytä haitallisia aineita nimilapuissamme tai tarroissamme, ja ne täyttävät siten EN 71-3 -standardin vaatimukset.

Mikä tekee Ikast Etiketin nimilapuista erityisiä?

Ikast Etiket pyrkii toimittamaan tuotteen, jota asiakkaat arvostavat käyttää. Teemme joka päivä töitä tehdäksemme tilaamisen nimilappuja helpoksi verkossa.

Samalla olemme priorisoineet sen, että asiakkaat voivat vapaasti suunnitella omia nimilappujaan, sekä ulkonäön että koon suhteen. Jos pidät nimilappujamme liian pieninä tai suurina, voit helposti mukauttaa koon haluamallasi tavalla.

Ikast Etiketillä on myös mahdollista ladata oma kuva nimilappuihin. Pystymme tarjoamaan tämän, koska käytämme korkealaatuista tulostinta ja pystymme tulostamaan hienoja yksityiskohtia pieniin merkkeihin.

Nimilappumme on painettu musteella, joka ei sisällä haitallisia aineita. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että teksti nimilapuissa voi kulua pois rasvaisten voiteiden kanssa kosketuksiin joutuessaan, kuten aurinkovoiteen kanssa. Mutta meille musteen ja painomenetelmän käyttö ilman haitallisia aineita on tietoinen valinta. Työskentelemme ratkaisun parissa, mutta emme halua tehdä kompromisseja ja riskeerata haitallisten aineiden joutumista musteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.