NIMILAPUT, UKK

Koulun nimilaput

Nimilaput ovat korvaamattomia koululaisellesi. Nimitarrat auttavat lastasi tunnistamaan omat tavaransa. Jos jotain katoaa tai sekoittuu, muiden on myös helppo löytää lapsesi ja palauttaa unohtunut esine. Suosittelemme myös aina merkitsemään puhelinnumeron nimilappuihin. Tällöin sinuun voi soittaa tai lähettää tekstiviestin ja kertoa, mistä unohtunut esine voidaan noutaa.

Missä nimilappuja voi käyttää?

Päiväkodissa esimerkiksi lapsen vaatteissa on tarpeen olla nimilappu kaikissa. Vaatteet likaantuvat usein leikkikentällä, loiskahduksessa tai kun lapsi tekee vaippaan. Joillakin koulussa aloittaneilla lapsilla vaatteet eivät enää ole tärkein asia, johon nimilappu tulisi laittaa. Sen sijaan tärkeintä on merkitä nimilapulla kaikki ne “irtonaiset” tavarat, joita he yhtäkkiä joutuvat itsenäisesti pitämään tallessa. Monien lasten on myös vietävä itse omat tavaransa koulusta iltapäivähoitoon.

Vaikka vaatteissa ei ehkä enää ole niin tärkeää olla nimilappuja, on silti hyvä laittaa nimilaput vaatteisiin, jotka usein otetaan pois ja päälle. Tähän voi kuulua esimerkiksi puserot, pipot, lippikset, lapaset, kengät, saappaat, kumisaappaat, takit, sadevaatteet ja hiihtovaatteet. Kaikki nämä tavarat voivat helposti sekoittua vaatekaapissa. Kun ulkovaatteisiin on kiinnitetty nimilaput, lapsen on helpompaa löytää omat tavaransa, mutta se myös estää muita lapsia vahingossa ottamasta muiden tavaroita.

Helppo käyttää

Monet perheet pitävät Ikast Etiketin nimilapuista, koska ne ovat niin helppokäyttöisiä. Nimilappuja voi nimittäin käyttää paljon muuhunkin kuin vain vaatteisiin. Älykkäät itseliimautuvat nimilaput kestävät astianpesukoneen pesun ongelmitta. Siksi ne ovat myös ihanteellisia käytettäväksi juomapulloissa ja eväsrasioissa. Joillakin kouluilla lapset laittavat eväsrasiansa jääkaappiin aamulla tavatessaan. Lounastauolla on paljon helpompaa sekä lapsille että opettajille jakaa eväsrasioita, kun nimet ovat selvästi kirjoitettuina ruokailuvälineisiin.

Tiedämme myös, että monet asiakkaamme arvostavat nimilappujen käyttöä koulurepuissa, koulukirjoissa ja ennen kaikkea penaalin sisällössä. Monilla lapsilla on laadukkaita tusseja piirtämistä varten. Joten jos värit katoavat jatkuvasti, kynien täyttäminen voi tulla kalliiksi.

Muista nimilaput liikuntavaatteissa

Kun lapsi aloittaa koulun, liikunta on yksi aineista. Liikuntakassilla ja sen sisällöllä on potentiaalia eksyä tai kadota. Monille lapsille on täysin uutta pitää huolta vaatevaihdosta, pyyhkeistä sekä kenkien ja sukkien vaihdosta. Samalla voi olla hieman ylivoimaista peseytyä ja vaihtaa puhumalla ja juttelemalla kaikkien ystäviensä kanssa. Siksi varmista aina, että autat lasta pisteen alkuun kiinnittämällä nimilaput liikuntavaatteisiin. Älä myöskään unohda laittaa nimilappua laukun ulkopuolelle.

Laita nimilaput kaikkeen, mikä voi kadota

Käytä nimilappuja kaikissa lapsen tavaroissa. Yhden nimilapun hinta on alle 1,50 kruunua – yksinkertainen ja edullinen tapa suojata menetettyjä esineitä vastaan. Uusi talvitakki tai koulureppu voi maksaa helposti satoja kruunuja – ja olisi sääli joutua ostamaan uusi vain säästääkseen nimilappujen kustannukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.