TARRAT, UKK

Kuinka poistaa tarroja?

Kun kiinnität tarraa pinnalle, haluat sen pysyvän hyvin kiinni ja kestävän. Kunnes tulee päivä, jolloin et enää halua tarraa siellä. Silloin haluat poistaa tarraa jälkiä jättämättä, ei näy jäämiä liimasta tai tarrasta.

Tarran irrottaminen voi vaatia hieman kokeilua. Tarran tiukkuus riippuu tarrasta, pinnasta, johon se on kiinnitetty, ja ennen kaikkea kuinka kauan se on ollut paikallaan.

Jos jo ennen tarran ostamista tiedät, että sen on oltava helppo poistaa, suosittelemme tutustumaan nimikointitarroihimme tai paperitarroihimme.

Kuinka poistaa tarroja metallista

Älä käytä lasiskraperia metallin tarrojen poistamiseen. Kokeile mieluummin hiustenkuivaajaa. Aloita viileällä ilmalla ja säädä lämpöä vähitellen, jos tarra ei irtoa.

Pidä hiustenkuivaaja tiukasti tarraa vasten ja puhalla kuumaa ilmaa tarran päälle, kunnes liima lämpenee. Tämän jälkeen voit irrottaa tarra sormillasi. Huomioi, kestääkö metalli hiustenkuivaajaa. Voit kokeilla tätä menetelmää myös lasille, mutta vältä hiustenkuivaajan käyttöä muovilla, koska se voi muuttua pehmeäksi eikä säilyttää muotoaan.

Edellä mainitut menetelmät käytetään omalla vastuulla. Kokeile aina varovasti ja testaa menetelmä tarvittaessa ennen kuin kokeilet sitä paikassa, josta haluat poistaa tarraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.