TARRAT, UKK

Miten poistaa tarroja autosta?

Jos autossasi on yksi tai useampi tarrat, jonka haluat poistaa, tai jos tarra on jättänyt liimajäämiä, on tärkeää huomioida materiaali, josta tarran poistat. On eroa, poistatko tarraa lasista, sisustuksesta vai maalatusta pinnasta.

Poista tarra auton ikkunoista:

Jos pääset käsiksi tarraan ja saat sen irrotettua, on parasta vain vetää se pois. Jos tarra ei irtoa, voit kokeilla seuraavia:

Lasi-kaavin. Lasikaavin on erinomainen työkalu liimojen ja muiden likojen poistamiseen lasista. Terävä veitsenterä poistaa liiman varovasti tarrassa rikkomatta lasia. Lasikaapereita myydään useimmissa siivousvälineiden liikkeissä tai rautakaupoissa.

Jos jää jäljelle sitkeitä liimajäämiä, voit kokeilla poistaa liiman ruokaöljyllä, kuten rypsiöljyllä. Jos se ei toimi, voit käyttää lamppuöljyä. Varo roiskeita, sillä ne voivat aiheuttaa tahroja.

Poista tarra metallista:

Älä käytä lasikaavin metallilla! Kokeile mieluummin hiustenkuivaajaa. Aloita viileällä ilmankiertoasetuksella ja lisää lämpöä vähitellen tarvittaessa. Huomioi, kestääkö metalli lämpöä.

Pidä hiustenkuivain lähellä tarraa ja suuntaa se tarraa kohti, kunnes liima lämpenee. Sen jälkeen voit poistaa tarra sormin.

Maalatuilla pinnoilla kannattaa harkita ammattilaisen apua, joka voi poistaa tarraa aiheuttamatta naarmuja maalipintaan.

Ota huomioon, että yllä olevat ohjeet ovat aina omalla vastuullasi. Kokeile ensin vähemmän näkyvässä paikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.