NIMILAPUT, UKK

Vaatteiden merkintä koulussa

Auta opettajia ja kasvattajia: merkitse lasten vaatteet! Koulun opettajilla on paljon tekemistä arjessa. Jos he voivat välttää auttamasta “Oskaria” etsimään vihreää pipoa ja mustia lapasia, heillä on varmasti muita asioita, joihin he voivat käyttää aikaansa. Pienellä vaivalla voit tehdä sekä koulun aikuisille että omalle lapsellesi paljon helpommaksi löytää omat tavaransa. Säästät myös paljon ärsytystä joutuessasi ostamaan uusia, kun lapsi on hukannut omansa. Vaatteiden ollessa merkittyjä nimellä, kadonneiden tavaroiden ilmestymisen todennäköisyys on paljon suurempi kuin merkitsemättömien tavaroiden.

Ikast Etiketillä meillä on laaja valikoima erilaisia merkkituotteita. Suosituin ratkaisumme on nimitarrat. Nämä ovat tarroja, jotka on tehty kiinnitettäviksi vaatteisiin.

Navnelaput

Näytä lapsellesi, miten navnelappu kiinnitetään nimilaput tekstiileihin tai pesuohjeelle. Kun kiinnität navnelapun kudotut tuotemerkit vaatteisiin vaatteeseen, navnelappu löytyy nopeasti sekä puseroista että housuista. Lisäksi navnelappu pysyy paremmin kiinni, kun se kiinnitetään tarralapulle suoraan kankaan sijasta. Käytä myös navnelappuja kenkiin, pyöräilykypärään, eväslaatikoihin ja juomapulloihin.

Silitysmerkit

Jos olet käynyt koulun unohtolaatikossa, olet varmasti nähnyt siellä sekä alushousuja että sukkia. Saattaa ihmetellä, miksi lapset ovat edes riisuneet niitä. Ehkä se liittyy liikuntatuntiin, jos vaatteet ovat kastuneet tai jos sää on ollut liian kuuma. Tästä syystä on myös hyödyllistä muistaa nimetä sukat ja alushousut. Suosittelemme käyttämään silitettävät. Silitysmerkit on helppo silittää silitysraudalla. Muista laittaa leivinpaperi silitysraudan ja silitysmerkin välissä. Kun tilaat silitysmerkkejä Ikast Etiketiltä, saat aina mukana ohjeet niiden käyttöön.

Muista nimetä myös kaikki muut

Kun lapsesi aloittaa koulun, ei pelkästään vaatteiden ja kenkien nimikointi ole tarpeen. Lisäksi koulurepun lisäksi lapsellasi on todennäköisesti pussi liikuntavaatteita ja penaali lyijykynille ja väreille. Monilla lapsilla on myös erilaisia elektronisia laitteita, jotka eivät ole halpoja. Voit helposti käyttää navnelappuja, kun haluat laittaa nimet repuille ja elektroniikalle. Voit kuitenkin myös valita täydennysksi tarrat. Päinvastoin kuin navnelaput, tarramme on laminoitu kestävällä vinyylikalvolla. Tämä tekee tarroista erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

Tarroja eri kokoja

Ikast Etiketiltä saat tarroja monessa eri koossa. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa kokoa, voit suunnitella omat tarroosi ja määritellä niiden koon ja muodon. Lyijykynille, tusseille ja muille penaalin tavaroille suosittelemme “minitarroja” tai tarrojamme, jotka ovat kooltaan 35 x 6 mm. Minitarroilla on sama laatu kuin navnelapuilla, kun taas pienet tarramme on valmistettu kestävästä vinyylikalvosta. Voit käyttää osoitetarrojamme elektroniikkaan, pyöräilykypäriin ja muihin varusteisiin.

Vinyylikalvolla laminoituja tarroja voi olla hyötyä esineissä, jotka ovat paljon käytössä. Kuten älykellolla tai älypuhelimella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.