TARRAT, UKK

Työkalujen järjestäminen

Työkalut voivat helposti viedä paljon tilaa ja aiheuttaa sotkua. Mutta jos järjestät työkalusi oikein, sinun on aina helppo löytää tarvitsemasi ja välttää sotkua.

Jos sinulla on jo hyvä kokoelma työkaluja, saatat haluta käydä ne läpi. Heitä pois rikkoutuneet tai päivitetyt työkalut. Jos sinulla on sekä kokonainen että puolikas tuuma mittatikku, voi olla aika heittää puolikas mittatikku pois.

Usein on hyvä olla ruuvimeisseli, vasara tai mittatikku helposti saatavilla kotona. Esimerkiksi meillä lapsille tulee usein tilanteita, jolloin heidän täytyy vaihtaa paristot leluissaan. Siksi meillä on ruuvimeisseli tätä tarkoitusta varten keittiössä.

Hyöty siitä, että ruuvimeisseli on saanut pysyvän paikan keittiössä, on se, että sen voi helposti laittaa pois. Aikaisemmin se oli usein esillä käytön jälkeen ja “odotti”, että se asetettaisiin paikalleen.

Anna työkaluille pysyvä paikka

Kun järjestät työkaluja, on tärkeää, että kaikilla osilla on oma pysyvä paikka. Jos laitat ne hyllylle, merkitse tarroilla, mitä kukin hylly sisältää.

Monet työkalut tarvitsevat virtaa ja paristot on ladattava. Tee itsellesi helpoksi luomalla kiinteät “latauspaikat”. Näin vältät laturien ja paristojen hajasijoittamisen ympäri taloa, autotallia tai varastoa.

Joillakin työskentelee työpajansa pohjalta, kun taas toiset haluavat kätevän työkalupakin, jonka voivat ottaa mukaansa tarvittaessa. Valitse sinulle sopiva ratkaisu.

Työkalujen merkitseminen nimellä tai logolla

Sekä ammattilaiset että yksityishenkilöt hyötyvät työkalujen merkitsemisestä nimellä tai logolla.

Ikast Etiketin tarrat tekevät työkalun merkitsemisestä erittäin helppoa. Voit tilata tarroja eri kokoisina ja väreinä. Voit helposti ladata logon tai kirjoittaa nimen tai muun tekstin. Jotkut asiakkaamme haluavat esimerkiksi kirjoittaa puhelinnumeronsa. Mutta päätät itse, mitä kirjoitat tarroihin.

Alla olevassa kuvassa ammattimies on valinnut läpinäkyvän tarran. Se on erittäin hyvä ratkaisu, joka tarjoaa melko neutraalin merkinnän.

Edut työkalujen tarramerkinnöistä

  • Se on edullinen ratkaisu, ja tarrojen kiinnittäminen työkaluihin on helppoa.
  • Et ole merkinnyt työkaluja pysyvästi, joten työkalujen arvo ei vähene, jos myöhemmin haluat myydä ne eteenpäin.
  • Eri yritysten käsityöläiset työskentelevät usein yhdessä samassa projektissa. Kun työkalut on merkitty, ei ole koskaan epäselvyyttä siitä, kuka omistaa kyseisen työkalun.
  • On helppoa erottaa työkalusi muiden joukosta, etkä tee virhettä.
  • Siinä on ennaltaehkäisevä vaikutus varkauksiin. Vaikka tarra voidaan poistaa, se on este.


Haluatko tehokkaita varkaudenestotarroja? Ikast Etiketistä saat myös VOID sinetöintitarroja. Sinetöintitarra jättää foliojäljen työkaluun, jos tarraa yritetään poistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.