VARASTOINTI

Lelujen säilytys

Jos sinulla on lapsia, tiedät kuinka paljon leluja pienet voivat levittää ympäriinsä lyhyessä ajassa. Se vie paljon tilaa ja sekaantuu helposti. Mutta lasten lelujen järjestämisen ei tarvitse olla monimutkaista. Tärkeintä on luoda järjestelmä, joka sopii perheelle. Järjestelmä, jossa sekä lapset että aikuiset voivat helposti järjestää ja pitää järjestystä. Se tekee myös helpommaksi isovanhempien tai muiden aikuisten antaa auttava käsi. Vanhemmille lapsille on myös helppo löytää juuri se lelu, jolla he haluavat leikkiä, kun heidän ystävänsä tulevat käymään. Ja kun leikki on ohi, laittaa lelut takaisin. Ja muista aina laittaa nimitarrat leluihin.

Tee siivouksesta helppoa tarroilla

On suuri ero siinä, mitä vanhemmat haluavat pitää esillä. Jotkut haluavat piilottaa lelut kaappeihin, kun taas toiset suosivat läpinäkyviä laatikoita.

Muista valita sellainen vaihtoehto, joka tekee lasten lelujen ottamisen ja siivoamisen helpoksi. Jos valitset samanlaisia laatikoita, saat rauhallisen ilmeen, jossa lelut säilyvät. Monissa säilytysjärjestelmissä on laatikoita eri kokoisina.

Helpottaaksesi lasten (ja itsesi) tehtävää, on tärkeää tietää, mitä tavarat kuhunkin laatikkoon kuuluu. Voit merkitä selvästi mitä laatikko sisältää käyttämällä tarrat.

Alla on esimerkkejä siitä, miten tarroja voi luoda. Ota lelusta kuva tai valitse symboleja Internetistä.

Laita lelut pois joksikin aikaa!

Monet lapset innostuvat täysin vieraillessaan ystävien luona ja näkevät kaikki uudet lelut, joita heidän ystävillään on. Jos lapsi myöhemmin saa samanlaisen lelun, vanhemmat voivat pettyä, kun kiinnostus uutta lelua kohtaan häviää nopeasti. Yksi yksinkertainen vinkki on vaihtaa lelut, joilla lapset leikkivät. Jos Duplon kiinnostus katoaa, voit pakata sen kokonaan pois ja laittaa sen paikkaan, jossa lapset eivät näe sitä. Kun otat sen taas esiin, se on kuin saisi aivan uuden lelun.

Nyt myös lelujen pitäminen esillä on helpompaa.

Jos erilaisilla leluilla on omat laatikot tarroineen, niitä on helppo säilyttää ja löytää uudelleen. Jos haluat kirjoittaa tai lisätä tekstiä tarroihin itse, voit käyttää meidän pulloetiketit, joissa on mattapinta. Pullotarroissa on myös erilainen liima, joten ne on helpompi irrottaa kuin tavallisissa vinyylikuilumerkeissämme.

Lahjoita pois mitä et enää käytä

Lelut, jotka on hyvin säilytetty ja ovat edelleen hyvässä kunnossa, voidaan helposti antaa eteenpäin ystäväsi pienen pojan tai lapsen nuoremman serkun iloksi. Puhdista lelut ja tarkista, että ne toimivat. Lisää uudet paristot, jos lelu tarvitsee niitä. Kun pakkaat lahjan, voit käyttää upeita käärepapereihin liimattavia tarroja, jotta vastaanottaja näkee, että olet todella panostanut lahjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.