VARASTOINTI

Säilytys eteinen

Tarvitsetko uusia ideoita eteisen säilytykseen? Olemme koonneet joukon vinkkejä, joita voit käyttää heti!

Laita tarrat laatikoiden päälle

Tavarat, jotka säilytät eteisessä, täytyy olla omalla paikallaan. Anna esimerkiksi jokaiselle perheenjäsenelle oma laatikko, johon mahtuvat pipot, lapaset ja huivit. Tai ehkä on järkevää olla laatikko huiveille, laatikko lapasille ja laatikko pipoille? Riippumatta siitä mitä valitset, on tärkeää merkitä laatikon sisältö selkeästi. Tarrat kutakin laatikkoa/laatikkoa kohden helpottavat näkemään, mitä kuuluu olla laatikossa. Jos sinulla on lukutaidottomia lapsia, voit käyttää tarroissa myös kuvakkeita.

Käytä nimilappuja muuhunkin kuin vaatteisiin

Nimilaput lasten vaatteissa helpottavat koko perhettä pitämään eteisen järjestyksessä. Laita nimet lapasille, pipoille, sadevaatteille, pyöräkypärille ja jalkineille. Voit hyödyntää myös vaatteisiin liimattavia nimitarrat. Vaihtoehtoisesti voit käyttää silitettävät. Voit myös käyttää jo olemassa olevia nimilappuja laatikoissa, nauloissa ja laatikoissa näyttääksesi, kuka tietyn laatikon tai laatikon omistaa.

Tee selkeät järjestelmät

Avaimet, lompakot, pyörävalot, vaihtorahat ja ostoskassit voivat helposti olla hujan hajan. Käytä tyhjää hillopurkkia vaihtorahoille ja tee pullonetiketti laittaaksesi sen purkin päälle. Kirjoita esimerkiksi “vaihtorahasta tulee paljon rahaa” tai mikä sopii perheellesi. Ehkä vaihtorahat voivat säästyä retkeen?

Etsi kauniita laatikoita, joissa voit säilyttää irrallisia esineitä hyllyllä, mutta muista myös laittaa niihin nimilaput, jotta kaikki tietävät, mikä kuuluu mihinkin laatikkoon.

Jos olet taitava ompelija, voit ommella pieniä kangaskoreja raskasta kangasta esineiden säilytykseen. Kangaskorin etu on, että se ei rikkoudu, vaikka se putoaisi lattialle. Muovilaatikot voivat helposti taittua kulmasta tai saada halkeaman. Erityisesti jos ne putoavat eteisen kovalle laattalattialle. Kun ompelit laatikoita, voit laittaa tuotemerkit niihin.

Mitä tulee säilyttää eteisessä?

Jos sinulla on tilava eteinen paljon säilytystilaa varten, se on myös järkevä paikka säilyttää muita asioita, joihin koko perheellä pitää olla pääsy.

Haluatko säilyttää koulureput ja treenikassit eteisessä? Harkitse naulojen tai hyllyn asentamista, jotta ne eivät jää lattialle.

Voit myös säilyttää lahjapaperia kaapin takana olevassa ovessa. Muista säilyttää teippiä, lahjanauhoja ja lahjapaketoinnin tarroja yhdessä lahjapaperin kanssa. Voit myös tehdä omia osoite- ja lahjetarroja. On aina mukavaa saada lahjoja, mutta vielä mukavampaa, jos näkee, että paketoinnissa on nähty vaivaa.

Onko eteinen ensimmäinen paikka, johon vieraasi saapuvat? Suunnittele, miten voit tehdä eteisestä viihtyisän ja houkuttelevan. Erityisiin tapahtumiin voit helposti päivittää suklaarasioita juhlatarroilla, jotka ovat kulhossa eteisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.