VARASTOINTI

Lastenhuoneen säilytys


Hyvin järjestetty lastenhuone voi auttaa sekä vanhempia että lapsia pitämään järjestystä. Tässä on vähän inspiraatiota lastenhuoneen säilytysratkaisuihin.

Lastenvaatteiden säilytys lastenhuoneessa

  • Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa laatikostoissa ja kaapeissa. Laatikostot täyttyvät helposti ja lapsi saattaa tyhjentää laatikon löytääkseen etsimänsä. Poista mieluummin osa vaatteista, jos niitä on liikaa.
  • Käytä esimerkiksi pieniä rasioita sukille, alushousuille, aluspaidoille ja sukkahousuille jne. Jaa suuri laatikko pienempiin osiin sen sijaan, että kaikki olisi sekaisin yhdessä laatikossa. Muista käyttää silitettävät alusvaatteisiin ja sukkiin.
  • Jos tarvitset nimiä, kokoja tai pesuohjeita joihinkin vaatteisiin, valikoimastamme löytyy laaja valikoima etikettejä Ikast Etikettissä.
  • Liimaa tarrat laatikoiden päälle kuvilla, jotka kuvaavat niiden sisältöä. Kun on selvää, mitä kutakin laatikkoa tulisi säilyttää, on paljon helpompaa pitää järjestystä yllä.

Leikkikalujen säilytys lastenhuoneessa

Säilytä lapsen lelut laatikoissa tai kaapeissa, jotka on helppo löytää ja laittaa takaisin paikoilleen leikin jälkeen. Jos lapsesi ei osaa lukea, voit tehdä kuvilla varustettuja tarroja heidän lelulaatikoihinsa. Ikast Etiketistä on helppo ladata kuva, ja muutaman päivän kuluttua saat tarrat postilaatikkoosi.

Kirjojen säilytys lastenhuoneessa

Kotona meille luetaan eniten lastenkirjoja. Joka ilta etsitään esiin 4-5 kirjaa ennen nukkumaanmenoa, jolloin päätetään, mitä luetaan tänään. Klassinen ratkaisu kirjahyllyn kanssa ei toimi. Siitä tulee nopeasti sotkuista ja sekavaa, jos lasten kirjat ovat yhdessä aikuisten kirjojen kanssa. Mutta kirjan voi onneksi säilyttää hyvin kirjalaatikoissa. Kirjoja on helppo selata silloin. Kirjat kulkevat myös usein matkoilla mukanamme, joten meillä on nimitarrat kirjoissa. Silloin on helppo nähdä, mitkä kirjat meidän pitää ottaa mukaan kotiin.

Tussit, värikynät, lyijykynät, sakset, helmet ja liima

Onko sinulla lapsi, joka rakastaa piirtämistä ja maalaamista, helmien tekemistä ja ylipäätään luovaa puuhailua? Luovasta projektista voi helposti tulla hallitsematon ja sotkuinen. Siksi parhaat neuvomme on: auta lastasi järjestämään asioita matkan varrella. Suurissa lasipurkeissa, joissa on tarroja tusseille, värikynille, pensseleille jne. on helppo laittaa välineet takaisin käytön jälkeen. Kun järjestys otetaan huomioon jatkuvasti, on myös hauskempaa löytää luovia projekteja seuraavalla kerralla. Voit laittaa pulloetiketit lasien ulkopuolelle, jotta tiedät aina, mitä kutakin astiaa tulisi pitää.

Lapsen taide ja keräilyesineet

Osa lapsista tulee päivittäin kotiin taideteoksineen piirustusten, saveksi muotoiltujen hahmojen tai puupallojen muodossa. Toiset keräävät kiviä, käpyjä tai simpukoita. Jos lapsellasi on keräilytaipumusta, voit tehdä hyllyn lastenhuoneeseen ja asettaa esineet näytille sinne. Sovi lapsen kanssa, että kun hylly on täynnä, se pitää järjestää ennen kuin sinne tulee tilaa uudelle esineelle.

Jos lapsesi haluaa antaa luomuksiaan isovanhemmille ja ystäville, voit tehdä omia omia tarralappuja. Silloin sinulla on aina hieno paketointitarrat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.