NIMILAPUT, UKK

Siksi sinun tulisi laittaa nimilappuja vaatteisiin

Tässä parhaat vinkkimme nimilappujen käytöstä vaatteissa. Ikast Etiketin nimilaput ovat pieniä tarralappuja, jotka on suunniteltu kiinnitettäväksi vaatteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että nimilaput voidaan tietenkin pestä pesukoneessa.

Tilaa nimitarrat Ikast Etiketiltä. Kirjoita tähän, minkä tekstin haluat nimilappuihin. Saat nimilaput postilaatikkoon 2-4 arkipäivän sisällä.

Kiinnitä nimilaput vaatteisiin

On suositeltavaa pestä uudet vaatteet ennen nimilappujen kiinnittämistä, jos vaatteet ovat täysin uusia. Näin pääset pesemään pois mahdolliset kemikaalijäämät vaatteista (ja ennen kaikkea bakteerit). Tämä on hyvä sekä vaatteiden käyttäjälle että auttaa nimilappua tarttumaan paremmin.

Suosittelen aina kiinnittämään nimilaput pesuohjeen tai muun etiketin sisäpuolelle vaatteeseen. Jos kiinnität nimilapun vaatteeseen suoraan, se voi helposti irrota, koska vaate antaa periksi käytettäessä.

Alla olevasta videosta näet, kuinka helppo nimilappujen kiinnittäminen vaatteisiin on.

Ota nimilappu arkin päältä. Vältä koskettamasta liimaa, jos se vain on mahdollista. Kiinnitä nyt nimilappu ja pyyhkäise sormenpäätä kevyesti nimilapun yli samalla painaen. Nyt vaatteisiisi tai lapsesi vaatteisiin on saatu nimi. Voit pestä vaatteet normaalisti pesukoneessa 24 tunnin kuluttua. Suosittelemme odottamaan 24 tuntia ennen vaatteiden pesua, jotta nimilapun liimalla on aikaa kovettua.

Voinko käyttää nimilappuja kaikenlaisissa vaatteissa?

Kyllä, lähtökohtaisesti voit käyttää nimilappuja kaikenlaisissa vaatteissa. Mutta kuten jo aiemmin mainitsimme, suosittelemme aina kiinnittämään nimilaput tuotemerkit vaatteissasi.

Kaikissa vaatteissa ei ole etikettejä. Ehkä pesuohjeet on leikattu pois vaatteista? Esimerkiksi perittyjen tai käytettyjen vaatteiden kohdalla. Itse tehdyissä vaatteissa ja neulottavissa vaatteissa ei myöskään yleensä ole etikettejä, joihin voisi kiinnittää nimilapun. Sama pätee sukkien ja alusvaatteiden kohdalla.

Jos peseessäsi on vaatteita, joita peset usein korkeassa lämpötilassa, nimilappu slittyy nopeammin verrattuna vaatteisiin, jotka pestään vain 30/40 asteen lämpötilassa. Jos sinulla on tietyn tyyppisiä vaatteita, joita keität, voit valita jotain muista nimilapuistamme. Jos vaatteissa ei ole etikettejä tai haluat pestä ne keittämällä, voit käyttää silitettävät.

Nimilaput vaatteissa = säästö budjetissa

Kun laitat nimilaput vaatteisiin, se on vähän kuin vakuutus. Jos lapsesi unohtaa tai sekoittaa vaatteensa, on helppoa palauttaa ne sinulle. Silloin sinun ei tarvitse ostaa uusia vaatteita. Päiväkodeissa ja kouluissa autat aikuisia, kun laitat lapsesi vaatteisiin nimen. Kun aikuiset voivat helposti lukea, kenen vaatteet ovat kyseessä, he laittavat ne lapsen “paikalle” sen sijaan, että ne unohtuisivat tai menisivät toiselle lapselle.

Nimilappujen lisäksi voit käyttää tarrat leluihin ja kenkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.