TARRAT, UKK

Nimilaput pesukoneessa

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, jotka saamme asiakkailtamme, on: Miten peset vaatteet nimitarrat kanssa? Onneksi vastaus on: Aivan kuten normaalisti. Vaatteet nimilappujen kanssa voidaan pestä helposti pesukoneessa. On kuitenkin tärkeää kiinnittää nimilaput oikein vaatteisiin ennen niiden pesua.

  • Kiinnitä nimilappu aina merkelappiin, esimerkiksi “niskaan merkitty” tai pesuohjeeseen.
  • Paina nimilappu tiukasti kiinni.
  • Odota vähintään 24 tuntia ennen vaatteen pesemistä nimilapun kiinnittämisen jälkeen.
  • Pese aivan uudet vaatteet ennen niiden nimilapun kiinnittämistä.
Nimilappujen pesu koneessa

Miksi nimilappua ei voi kiinnittää suoraan vaatteisiin?

Jotkut asiakkaamme haluaisivat voida kiinnittää nimilappuja suoraan vaatteen tekstiiliin. He haluaisivat nimilapun olevan näkyvillä esimerkiksi niskassa tai housunkauluksessa, jotta sitä ei tarvitsisi etsiä esimerkiksi pesuohjeesta. Emme kuitenkaan suosittele nimilappujen kiinnittämistä kangasmateriaaliin, koska vaatteet ovat usein joustavia. Kun lapsi vetää paidan pään yli, kangas antaa periksi ja nimilappu irtoaa nopeammin. Yksinkertaisesti siksi, että se materiaali, johon se on kiinnitetty, liikkuu. Jos haluat nimen näkyvän selvemmin, voit käyttää silitettäviä merkkejä.

Kiehuvan kuuman pesun kanssa nimilaput

Jos sinulla on vaatteita, joita peset usein kiehuvassa pesussa, nimilaput kuluvat nopeammin. Suosittelemme käyttämään silitettäviä merkkejämme silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin alusvaatteissa ja sukissa, joissa niitä ei voi kiinnittää etikettiin. Silitettävät merkit ovat erittäin kestäviä, ja jos olet silitetty ne oikein vaatteisiin, ne ovat lähes mahdottomia poistaa. Kun asetat silitettäviä merkkejä sukkiin, on hyvä asettaa merkki “pystyasentoon”, jotta se “seuraa silmukkaneulosta” ja vähentää merkin venymistä, joka on vaikea välttää sukissa.

Silitettävät merkit sukissa

Nimilaput kengissä

Ikast Etiketin nimilaput ovat loistavia käytettäväksi vaatteissa, koska ne ovat hyvin pehmeitä. Nimilaput eivät kutita tai pistele lasten vaatteissa. Epäkohtana laminoimattomassa merkissä on, että painatus ja teksti voivat kulua ajan myötä. Tämä koskee esimerkiksi kenkiä tai saappaita, jotka kastuvat ja hikoilevat. Jos nimilappu on kiinnitettynä kenkään, kitka jalkojen ja sukkien kanssa voi myös kuluttaa tekstiä ja painatusta nopeasti. Siksi suosittelemme täydentämään nimilaput tarrat vinyylikalvolla. Vinyylilaminaatio antaa klistremerkeille upean kestävyyden. Vinyylilaminoidut klistremerkit kestävät pesun astianpesukoneessa, mutta eivät pesukoneessa.

Nimet eväsrasioissa

Monet asiakkaamme käyttävät myös nimilappuja eväsrasioissa ja juomapulloissa. Siksi nimilappujen on myös kestettävä monet matkat astianpesukoneessa. Olemme testanneet nimilappumme lasten eväsrasioiden kanssa, ja kollegoiden keskuudessa ennätys on yhden nimilapun käyttö eväsrasiassa 5 vuoden ajan.

Vaikka nimilaput pysyvät erittäin hyvin eväsrasioissa ja juomapulloissa, merkin haalistuminen ajan myötä ei ole välttämätöntä. Jos haluat välttää tämän, voit valita laminoidut klistremerkit eväsrasioille ja juomapulloille. Nämä ovat samoja klistremerkkejä, joita voit käyttää myös kengissä.

Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet epävarma siitä, mikä sopii tarpeisiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.