LUOVA

Luova paketointi tekee lahjasta erityisen

Kun annamme lahjoja ystäville ja perheenjäsenille, se on tapa näyttää rakkautta, kiitollisuutta ja välittämistä läheisillemme. Luovalla twistillä lahjapakkauksessa voimme tehdä lahjasta todella erityisen.

  1. Luonnonmateriaalit: Käytä luonnonmateriaaleja kuten kuivattuja kukkia, käpyjä, lehtiä tai höyheniä koristamaan lahjoja. Kuivattuja kukkia on saatavana lukemattomissa väreissä ja ne sopivat lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Kääri lahja esimerkiksi ruskeaan paperiin ja sido jute-nauha tai maa-väriset nauhat ympärille. Käytä käpyjä, oksia tai kaarnapaloja tekemään pieni koriste, joka voidaan sitoa lahjan ympärille. Voit myös kiinnittää kuivuneen marja- tai siemenoksan, joka näyttää kauniilta ja antaa maalaismaisen tunteen.
  2. Kierrätysiloa: Miksi et käyttäisi jo kotona olevia materiaaleja uudelleen? Käytä vanhoja sanomalehtiä, lehtiä tai vanhoja kangaspaloja kääriäksesi lahjan. Lisää värikkäitä nauhoja, helmiä tai muita elementtejä tehdäksesi siitä mielenkiintoisemman.
  3. Kierrätyslahjapakkaus on sekä kestävä että uniikki! Säilytä tekstiilinauhat, kun saat lahjoja itse, jotta voit käyttää nauhat uudelleen. Kun käytät kierrätysmateriaaleja pakkauksessa, voit hyödyntää henkilökohtaisia teippaa pakkaukseen, jotka voit laittaa pakettiesi päälle. Voit suunnitella teipit verkkosivullamme.
  4. Laatikko laatikossa laatikossa: Haluatko antaa vastaanottajalle pienen yllätyksen ennen lahjan avaamista? Jos vastaanottaja on toivonut jotain tiettyä, voi olla helppo arvata, mikä paketissa on. Yritä piilottaa lahja suurempaan tai joukkoon pienempiä laatikoita. Käytä eri paperia jokaiseen laatikkoon. Se on hauska kokemus vastaanottajalle, kun hän avaa lahjan – ja ennen kaikkea muille, jotka katsovat sekasortoa. Voit myös lisätä (hauskoja) huomautuksia kerrosten väliin.
  5. Maalaa ja piirrä itse: Jos rakastat piirtämistä ja maalaamista, voit luoda oman lahjapaperin piirtämällä tai maalaamalla. Käytä värejä luodaksesi ainutlaatuisia kuvioita tai kukkia tai tee pieniä piirroksia vastaanottajan mielenkiinnon kohteiden mukaan.
  6. Teema, joka sopii lahjalle: Anna lahjoillesi teemallinen käännös valitsemalla tietty tyyli tai väriteema lahjapakkaukselle. Voit luoda meriteemaisen pakkauksen käyttämällä merensinistä käärepaperia, purjelaiva-koristeita ja ohutta köyttä tai vaikka valkoista nauhaa. On hienoa, jos lahjapakkauksen teema sopii lahjan sisältöön. Tee omat teipit teeman mukaan ja laita ne pakkauksen päälle.
  7. Tee omat kortit kukkakimppujen mukana: Jos rakastat antaa kukkakimppuja, voit tehdä omia kukkakimppujen teippejä. Kääri kukat harmaaseen tai sanomalehtipaperiin ja laita teipit päälle.

Lahjapakkausten ei tarvitse olla tylsiä! Luovuuden lisääminen voi tehdä lahjoistasi vieläkin henkilökohtaisempia. Käytä ideoita inspiraationa luodaksesi upeita lahjapakkausratkaisuja, jotka hämmästyttävät ystäviä ja perhettä. Muista, että ajatus ja huolenpito ovat tärkeitä. Anna luovuuden virrata ja tee lahjapakkaus osaksi lahjaelämystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.