LUOVA

Joululahjojen kääriminen

Monille jouluvalmisteluihin kuuluu kauniisti paketoidut lahjat ja huolellisuus yksityiskohdissa. Jos tarvitset uutta inspiraatiota lahjapakettien käärimiseen, löydät sen tästä blogikirjoituksesta. Voit myös jakaa omia ideoitasi kanssamme alla olevassa kommenttikentässä tai lähettää kuvia meille sähköpostitse osoitteeseen info@ikastetiketti.fi.

Käytettyjen laatikoiden hyödyntäminen

Jos muistat säilyttää pahvilaatikoita (erityisesti ruskeita ja valkoisia, joissa ei ole paljon painatusta), voit hyvin käyttää niitä joululahjojen paketointiin. Poista tarran jäämät ja muut kuljetustarrat mahdollisimman varovasti. Säästääksesi lahjapaperia voit koristella laatikoita maalaamalla ne tai piirtämällä niihin pieniä joulukuvioita. Se on myös mukava aktiviteetti, jota voit tehdä lasten, lastenlasten, veljien tai siskojen kanssa. Se ei ehkä ole tämän vuoden kaunein joululahja, mutta se on takuulla henkilökohtainen ja täynnä rakkautta. Samalla voit opettaa lapsillesi kierrätystä.

Kuusenoksat ja kävyt paketeissa

Ei joulua ilman kuusenoksia. Ei ole syytä miksi kuusenoksia voisi käyttää vain koristamaan joulukranssia. Voit käyttää niitä myös joululahjojesi koristeluun. Kun leikkaat joulukuusen alimmat oksat, säästä muutamia oksia, joita voit käyttää joululahjojesi koristeluun. Voit tietysti käyttää muitakin vihreitä oksia.

Suunnittele omia tarrojasi

Toinen tapa tehdä lahjoistasi henkilökohtaisia on suunnitella omia tarroja, joita voit kiinnittää kaikkiin lahjoihisi. Alla näet kaksi esimerkkiä, jotka olemme suunnitelleet verkkosivuillamme. Vasemmanpuoleinen tarra on suunniteltu sivustolla https://www.ikastetiketti.fi/paketointitarrat, jossa on paljon hienoja pohjia. Valitse haluamasi pohja ja kirjoita haluamasi teksti. Voit myös muuttaa fontin väriä halutessasi tai lisätä kuvion. Oikeanpuoleinen tarra on suunniteltu siinä, mitä kutsutaan edistyneeksi suunnittelijaksi sivustolla tarrat. Täällä voit muuttaa fonttikokoa, lisätä erikokoista tekstiä ja valita omat värisi heksakoodin perusteella.

Jos tilaat tarroja, jotka vastaavat yllä olevia, voit käyttää niitä kaikissa lahjoissasi. Se antaa hienon ja henkilökohtaisen viimeistelyn, josta vastaanottajasi varmasti vaikuttuvat.

Voit myös tehdä tarroja postimerkeillä, jotta lahjat näyttävät siltä, että ne on lähetetty Grönlannista tai pohjoisnavalta. Riippuen siitä, mistä uskot joulupukin tulevan (tai missä lapset uskovat joulupukin tulevan).

Käytä tekstiilejä lahjojen paketoimiseen

Ei ole mitään sääntöä, että lahjat pitää paketoida paperiin. Mene kirpputorille ja etsi vanhoja huiveja tai muita tekstiilejä, joita voit “muuntaa” lahjapaperiksi. Kauniilla kuvioilla varustetut pussilakanat tai pöytäliinat voivat toimia upeana “pakkauspaperina”, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen.

Viimeinen silaus joulukimpussa

Jos haluat antaa isäntäväelle joulukimpun, voit myös liimata suloisen tarrat kukka-asetelmiin sen sijaan, että kirjoittaisit kortin. Voit tilata tarroja omalla tekstillä, joten sinulla on aina tarroja valmiina esimerkiksi kukkakimppuja ja kasveja varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.