NIMILAPUT, UKK

Kuinka kiinnittää rintamerkkejä onnistuneesti vanhusten naiset

Rintamerkkien kiinnittäminen ruskeisiin vaatteisiin on helppoa. Tilaa rintamerkit verkosta. Kun saat rintamerkit, mukana tulee käyttöohje. Lisäksi mukana on aina leivinpaperi, jonka tulee laittaa rintamerkin ja silitysraudan väliin.

Kun haluat kiinnittää rintamerkin ruskeeseen vaatteeseen, varmista että vaate on tasalla ja hieman kovalla alustalla. Silityslaudan käyttö on suositeltavaa.

Aseta rintamerkki ruskeeseen vaatteeseen haluamaasi kohtaan. Jos sinulla on useita erilaisia rintamerkkejä, aseta ne yksi kerrallaan.

Aseta silitysrauta mahdollisimman kuumalle lämpötilalle. Tarkista etukäteen kuinka korkea lämpö vaate kestää tarkistamalla pesuohjeesta.

Aseta mukana tuleva leivinpaperi rintamerkin päälle ja pidä silitysrauta merkin päällä 8-10 sekunnin ajan. Rintamerkin pitäisi sulaa hieman ruskeeseen vaatteeseen, jotta kankaan rakenne näkyy juuri ja juuri. Jos et näe sitä, sinun on silitettävä hieman enemmän. Silitä mieluummin useammassa erässä, jotta et riskeeraa vaatteen tai rintamerkin palamista.

Hyvää ruskoreissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.