NIMILAPUT, UKK

Kuinka tehdä silitysmerkkejä?

Tilaa silitettävät verkkosivuiltamme Ikast Etiketiltä. Verkkosivustollamme sinulla on paljon mahdollisuuksia suunnitella silitysmerkkisi haluamallasi tavalla.

Riippuen siitä, kuinka mukautettuja silitysmerkkisi ovat haluat, voit valita eri “suunnittelijoidemme” välillä. Meillä on kaksi eri suunnittelijaa. Jos valitset vakiosuunnittelijan, saat silitysmerkin valmiiksi määritellyssä koossa, esimerkiksi 30 x 10 mm, joka on meidän vakiosilitysmerkkimme.

  • Kirjoita oma tekstisi.
  • Valitse monista eri fonteista ja väreistä.
  • Valitse yksi monista kuvioistamme – tai lataa oma kuvio.
  • Valitse taustaväri tai kuviointi haluamasi silitysmerkin päälle.
  • Lataa oma suunnitelmasi.

Jos haluat käyttää vakiosuunnittelijaa, mutta haluat muuttaa muodon suorakulmaisesta ovaaliksi, voit tehdä sen. Voit myös muuttaa silitysmerkkien kokoa, mutta voit tilata silitysmerkkejä korkeintaan 100 x 100 mm täältä.

Jos haluat suunnitella silitysmerkit pienimpiä yksityiskohtia myöten, sinun tulee käyttää kehittyneempää suunnittelijaa. Täällä voit tilata silitysmerkkejä jopa 210 x 210 mm kokoon asti. Voit myös tehdä reunakuvioituja silitysmerkkejä.

Kun olet suunnitellut silitysmerkit, lisää ne ostoskoriisi. Syötä sitten osoitteesi ja maksutiedot.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, tulostamme silitysmerkit erityiselle silitysohjattavalle kalvolle ja lähetämme ne sinulle postitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.