VARASTOINTI

Kylpyhuoneen säilytys

Kylpyhuoneiden koot vaihtelevat. Riippumatta kylpyhuoneesi koosta, saatat tarvita säilytystilaa. Kaapit täyttyvät helposti, jos tilaa on riittävästi. Pienessä kylpyhuoneessa taas on aina liian vähän tilaa. Kun säilytystila on järjestyksessä, sinun ei tarvitse menettää kokonaiskuvaa. On turhaa säilyttää hienoa shampoota kaapissa, jos et koskaan käytä sitä, koska et näe sitä.

Allaskaapin käyttö

Tiedät varmasti “allaskaapin”. Paikan, johon säilöt kaikenlaista ja ei mitään, ja joka voi helposti tulla hieman epäjärjestykseen. Etenkin koska siellä on myös tilaa pesualtaan putkille. Mutta joidenkin hyvien säilytyslaatikoiden ja sisältöjen selkeän merkinnän avulla kaapista voi todella tulla erittäin mukava paikka säilytykseen. Suunnittele omat tarrat tehdäksesi kylpyhuoneen säilytystilan vielä selkeämmäksi.

Kuva Pinterestistä;
https://www.pinterest.dk/pin/24136547996275700/

Hammasharjojen nimet

Jotkut ihmiset pitävät täysin ok jakaa hammasharjansa läheistensä kanssa. Toisille se on iso EI, ja hammasharja päätyy suoraan roskakoriin, jos joku vain ajattelee käyttävänsä sitä. Jos tavarat eivät ole eri värejä tai jos bambuhammasharjan käyttö ei sovi, on hyvä idea käyttää nimitarrat hammasharjoissa.

Nimilaput ovat myös hyvä idea sähköisissä hammasharjoissa. Käytä myös nimilappuja esimerkiksi huulivoiteissa, deodoranteissa tai muissa hygieniatuotteissa.

Erota pyyhkeet

Vaikka olisitte perhe, harvat haluavat jakaa pyyhkeitä keskenään. Jos jokaisella on oma pyyhe, voi olla hyvä ratkaisu käyttää merkintälappuja erottamaan pyyhkeet toisistaan. Erityisesti jos haluat samanlaiset pyyhkeet kylpyhuoneessa. Nimitysnauhat voidaan myös käyttää pyyhkeiden lenkkeinä.

Jos nimilappujen ompelu pyyhkeisiin on hankalaa, pyyhkeille voi laittaa jokaiselle oman ripustimen tai silitettävät tarramerkit. Tee tarrat läpinäkyviksi yhtenäisen ja helpon ilmeen saavuttamiseksi.

Lapsiturvallinen säilytys

Säilytätkö lääkkeitä kylpyhuoneessa? Jos sinulla on lapsia talossa, saatat tarvita varmistuksen siitä, etteivät lapset pääse lääkkeisiin käsiksi. Säilytä lääkkeet ylhäällä, lukitussa kaapissa tai ehkä astioissa, jotka lapsi ei voi avata. Pienet lapset voivat luulla niitä vitamiineiksi tai makeisiksi, kun taas vanhemmat lapset saattavat ottaa niitä vahingossa. Saattaa olla hyödyllistä laittaa nimikylttejä lääkkeisiin, huulivoiteisiin ja muihin henkilökohtaisiin esineisiin.

Kylpyhuoneen puhdistusaineet ovat usein voimakkaita, joten sinun tulee varmistaa, etteivät pienet lapset pääse käsiksi puhdistusaineisiin.

Tee omat annostelijat

Tuodaksesi yhtenäistä ilmettä kylpyhuoneeseen, voit tehdä omia saippua-annostelijoitasi. Voit ostaa annostelijoita lasista tai muovista. Osta muutama saman sarjan annostelija, joihin voit laittaa käsisaippuaa, shampooa, käsidesiä, kasvojenpuhdistusainetta, hoitoainetta jne. Tee omat pullonetiketit tai etiketit, joita voit laittaa annostelijoiden päälle, jotta tiedät aina, mitä pulloissa on. Tee samalla pieni “sarja” matkapulloja tarroilla, jotta voit helposti ottaa suosikkituotteesi mukaasi lomalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.